Sayfa 525/1001 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: Viop-XX

Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Sözcü, fox & halk tv zehirlenmesiden bin kat evladır ki pek dinlemem de seyretmem de
    o da neler söyleyebileceklerini üç aşağı beş yukarı kestirebildilğimdendir.
    Ege cansen mi sizi zehirliyor, deniz zeyrek mi ?. Çiğdem toker mi ? Çok merak ettim.
    Fox’un muhabirlerinin haberleri yüzeysel olmakla beraber genel anlamda bilgilendiriyor. Ne tür problem var paylaşın öğrenelim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2. Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

3. Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

4. #Trump:â€Ne kadar çok test yaparsanız vakalar o kadar artıyor. O zaman ekibe testleri yavaşlatmalarını söyledim.â€

Buda güzelmiş

Alıntı Originally Posted by borsa tilkisi Yazıyı Oku
    Negatif uyumsuzluğu da yapıp 10.000 puanlık düzeltmeye (120 bin civarına) hazırım demiş.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Arkadaşlar, viopta başlangıç teminatları (kontrat fiyatları) aracı kurumdan aracı kuruma göre değişiyormuş sanırım. Ben bunların Takasbank tarafından yayınlandığını ve her kurum için aynı olduğunu sanıyordum.

Bu durumda, en uygun fiyatları hangi aracı kurum sunuyor acaba?

Reis deki mursi kuyruk acısı olduğu sürece reis Libya üzerinden sisiyle savaşır. Bu savaş çok uzak değil.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, viopta başlangıç teminatları (kontrat fiyatları) aracı kurumdan aracı kuruma göre değişiyormuş sanırım. Ben bunların Takasbank tarafından yayınlandığını ve her kurum için aynı olduğunu sanıyordum.

Bu durumda, en uygun fiyatları hangi aracı kurum sunuyor acaba?
    Hocam aslında takasbanka yatırılan teminat standart. Ancak bazı aracı kurumlar kaldıracı daha düşük tutmak, kendisini ve müşterisini sağlama almak için daha yüksek teminat bulundurulmasını isteyebiliyor. Aracı kurumunuzla konuşup halledebilirsiniz diye tahmin ediyorum.

Sayfa 525/1001 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •