cuma tavan olanlar
genelde hafta sonu müşteri çekmek için yapılır.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Karşılarında kemik %61 deki yabancı da gidince elleri daha çok rahatladı.
Çöp tahtalardan geçen hafta bıst100 lere geçişler gözüküyor.
borsayi yukari tasimanin artik tek yolu banka endeksine el atmak !
Turkcell'e kadar el attilar ! ancak mevcutla bu kadar
bankalarin genelinde yogun yabanci satisi var ! bu durumu zorlastiriyor ama halkbank ve vakifbankla bunu kirmaya calisacaklar eger bunu bankalarin geneline yaymaya basarirlarsa endeks 125'e dogru hamle yapar
bu sebeple bu hafta halk ve vakif hatta turkcelle endeksi zorlamaya devam diyorum
Topik yine haftasonu kendi beynini yakmış
Haftasonu öyle olacak böyle olacak diyince kafayı yiyorsun.
En güzeli pazartesi sabahına uyanana kadar gözü kapatmak.
Yarın sabah açılışında herkesin gözü halkbankta olacak. Göz kenarıyla vakıf ve diğer bankalarda izlenecektir. Halkbankı pegasus gibi yapabilirler mi!!! Herkes short bastıkça götürürlerse şaşmamak lazım.
Dow dax vs. bizden sonra çöktüğü için çok belirsiz bir haftasonu oldu. O yüzden hiç mantık yürütmeye gerek yok dedim kafaya takmadım.
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Hakikaten benim de dün dikkatimi çekti dün, hatta tam olarak şöyle dedi; '' borsamız yeniden 115 bin bandına dayandı''...
Dedim birazdan desteğe, dirence de girecek herhalde...
Borsa ekonomi için bir göstergedir, evet ama, hormonsuz, müdahalesiz, yalansız, dolansız, bademsiz olursa...
alışkanlık olmuş arada bakmadan edemiyorum. halkb yazıldığını gördüm. bankanın bugünü konuşuluyor halbuki kağıt iki hafta önceden al vermişti.. doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar derler ama, siz neye sayarsanız sayın ben söyleyeceğim. eğerki iki hafta önceki bu hareki göremeyen bir oyuncunun ömrü sermaye aramakla geçer.. ama gerçek bu hiiç laf kalabalığına gerek yok.. buda bir düşünce
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Yer İmleri