Sayfa 541/1001 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: Viop-XX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    BU DA FARKLI YORUM.

hoca bu sefer tutturdu gibi.

2. [IMG][/IMG]
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

3.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    forumdaş senin bu konudaki tahminlerin isabetli bu sene tl bazlı yeni zirve bekliyor musun??????
    xu100'de 10 bin puan kalmış zaten, %10 bile değil... bankalar biraz silkinse, yabancılar mayısta garan-akbnk'da sattıklarının yarısını bile geri almaya çalışsa gelecek aylarda yeter yeni TL zirve için... hazır hemen bütün short24 ahalisi de shorta geçmiş ve mazot olmaya hazırken çok olası duruyor...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

bir kez daha sorayım

ters işlem açarak mc ötelenebilir mi?

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    133.200 LONG al o zaman... yeni başladıysa, kaçırmış sayılmazsın...
    endeks longları kapatıp banka longa geçtim geçen hafta.. gram altın longlar da duruyor, arttıkça ona da ekliyorum... eşit miktarda sayılır ikisi de; hangisi artarsa artsın problem olmaz...

bir de pair trade pozisyonlarım var, onlar ayrı...

6. selamun aleyküm dostlar

Unutmayalım,

En pahalı kelime KEŞKE'DİR,
    Ve bedeli ÖMÜR ile ödenir.

7.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    endeks longları kapatıp banka longa geçtim geçen hafta.. gram altın longlar da duruyor, arttıkça ona da ekliyorum... eşit miktarda sayılır ikisi de; hangisi artarsa artsın problem olmaz...

bir de pair trade pozisyonlarım var, onlar ayrı...
    Kendini palayla aynı yönde sanıp, milleti de terste sanma hastalığı var forumda

Sen genelde böyle boğa modunda olunca endeks tepe yapıyor ama...mesela önceki 120 binden düşüşte shorta geçmiş miydin? O zaman da gayet boğa morundaydın.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Kendini palayla aynı yönde sanıp, milleti de terste sanma hastalığı var millette

Sen genelde böyle boğa modunda olunca endeks tepe yapıyor ama...mesela önceki 120 binden düşüşte shorta geçmiş miydin? O zaman da gayet boğa morundaydın.
    geçmemiştim... orda sırf pair trade ve gram altın pozisyonlarım vardı... düşüşte gram altına ekleme yaptım...

Sayfa 541/1001 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •