Sayfa 85/948 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 673 - 680 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Bakalım hafta sonuna malsız girme riskini alacaklar mı.Ya bültende onay çıkarsa.y.t.d

2.  Alıntı Originally Posted by ekuri Yazıyı Oku
    Yıllık ortalama 40m. tl kar yapan bir şirketle birleşiyor,kot sayısı 1/3 oranında azalıyor. Piyasada 2 küsür milyon lor ve ortalama 40 milyon tl kar yazan şirket bunları Yanyana koyunca ne olur bu şirket?bekleyip görelim.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Birde isim değiştiği gün serbest fiyatdan işlem görüyor ama aşağı ama yukarı talebe göre benim bildiğim bu talep hangi fiyat olursa o fiyatdan ucu açık piyasada 2 milyon civarı hisse kalacak hayırlısı ytdt

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Uzuncuysan için anlık hareketlerin bir anlamı yok.banda son saatlere doğru hareketlenecek gibi geliyor.ama asla yatırım tavsiyesi olamaz.

4. Beyler bugün tavan 3.93 Tl.görünüyor.bakalım ne olacak.ytd.

5. [QUOTE=Vegas3;453154]
     Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    Erciyas Çelik Boru (alıştırma hareketleri) hisse açıklık oranı düşeceğinden !!!!

[/QUOTyani

Sn.6 His, Yani bu hareketler olabilir normal mi diyorsunuz ? ayrıca Erciyas olduktan sonra, sermaye arttırım kararı sonrasında, belki bu rakamları bir daha göremeyebiliriz de. Y.T.D.
    Bunun hakkında bir şey demek yanlış olur,ben sadece tek kademede 248.000,200.000 ve 150.000 lotları görünce ,o saat işlemlerde geçen kademelere dikkat çekmek istedim.Oluşacak durumu fiyat ve talep belirleyecek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,010
     Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    Şu an piyasanının gördüğü bu...

Şimdi de kendi yanlışımızı doğrultalım..Ben fiyatları aşağı yukarı yazmıştım aklımda kaldığı kadar lakin gerçek rakamlar ....

GERÇEK DE OLAN BU ASLINDA..

Bu rakamların üzerine ilk üç ay ve sonrasında gelecek ilk 6 aylık bilançolarıda eklemek gerekir..
    Mübarek gün açıklayalım diye bizde vebal almayalım...Herkes kendi kararını buna göre vermeli..
    erbos un toplma kaynakları ne kadar ? 280 milyon..piyasa değeri kaç ? 396 milyon.. oy oy oy.. peki erciyas ın topplam kaynakları ne kadar ? 670 milyon küsür.. şimdi sizce erciyas kaç tl piyasa değeri ile halka arz olur.. bunun 3/1 fiyatı ozbal olacak..

7. Evet ;haftalık ve aylık grafik de küçük çanak doldu,sırada ( hedef de)büyük çanak...

Aslında teknik işlemek de 3.45 den dönmesi bunu gerektiriyordu...

Ahmet Mergen hoca bir katılımında derdi ki;" Çanak dolduğu zaman birde ters çevireceksiniz",bu her zaman mümkün mü tatbiki değil,tekniği biraz da temelin desteklemesi lazım..

8.  Alıntı Originally Posted by Tipi/38 Yazıyı Oku
    Kotasyon kararı spk dan henüz açıklanmadı değil mi? açıklanınca ertesi gün mü erciyas olarak biste çıkacak..
    Açıklanmadı.

Sayfa 85/948 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •