Sayfa 569/1001 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by vicente;4542722[B
    ]Hisse cok guzel yatirim uzun vadeli ekran izlemeyip muthis kazanc getiriyor[/B]
    Biz napiyoruz vob da 60 lik sat verdi direnc fibo hede hodo derken ne trend disiplini ne moral kaliyor
    Teknik analiz ky nin en buyuk dusmani
    Yav hisse tutanlara siz sallamıyormudunuz yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

2. Bugün kaybettim diye üzülme...
    **********yarın sende kazanırsın...
    ***********************bugün kazandım diye sevinme yarın sende kaybedersin...

3. Az kaldı... Ben iki hafta sabırla bekledim, az daha sıkın dişi... Gandalf geldi gelecek... Doğuda olsun gözünüz...

4. Düş bist düş 69

5. Viop-XX

Benzini shellden arabayı kelden mi alıyorlar diyorsunuz .

Atasözü böyle değildi uyarladım deyimi .

Araba bulunmadığını duymuştum diye sordum bir ara öyle idi demek ki araç geliyor şu anda

Bu arada sizlerin sağlığını da düşünerek araba kullanmıyorum ben .

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Az kaldı... Ben iki hafta sabırla bekledim, az daha sıkın dişi... Gandalf geldi gelecek... Doğuda olsun gözünüz...
    Gandalf gelene kadar minas tirit düşecek yaw.

7.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Gandalf gelene kadar minas tirit düşecek yaw.
    Şuan helms deepmi savunuyor, kısmetse bu gece asasını geçirecek ameriganyaya... Sabah a doğudan ayırma gözünü... Fena aşk yapacak(making love) ak gandalf, uzun asasıyla

8. Geçenlerde semabora diye bi arkadaş 68 kontrat short poz açmıştı. Umarım stop koymuştur. Çok iddalı konuşmamak lazım. Dün aldığım emlak konut longları bugün acele kapatmışım. 1.87 den 5.000 kontrat açmıştım 1 kademeye razı olduk uçtu kağıt. Deli para kazanabilirdim yine ama yüksek kontratla strese giriyor insan. Ama heyecanıda bi başka. Yüksek kontrat açınca kendimi eroin kullanmış gibi bi değişik hissediyorum [emoji3][emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 569/1001 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •