Originally Posted by alfred23230 Kar açıkladı beklenti bitti galiba [emoji3] Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6] beklentisi biten kağıt böyle olmaz. Belirli bir döngü etrafında aşağı yukarı bıktırma taktiği uyguluyorlar. ben kendi adıma spek beye teşekkür ediyorum kağıt şu anda bedava ve buralardan yükümüzü doldurmamıza izin veriyor sağolasın.
Originally Posted by alfred23230 Kar açıkladı beklenti bitti galiba [emoji3] Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6] Yazık aklı yetmiyormuş. Acaba kimin aklı ile geziyor 🤔🥺
Originally Posted by Taptuk Yazık aklı yetmiyormuş. Acaba kimin aklı ile geziyor [emoji848][emoji3064] telegramci yeni bitme gelmiş.. işine bak ufaklık Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]
Originally Posted by alfred23230 telegramci yeni bitme gelmiş.. işine bak ufaklık Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6] Telegramda yokum. Ben uzun vade bekliyorum Herkes aklını begenir. Siz daha çok mu beğeniyorsunuz
Originally Posted by Taptuk Telegramda yokum. Ben uzun vade bekliyorum Herkes aklını begenir. Siz daha çok mu beğeniyorsunuz Ne dediğini anlamıyorum . İşine bak Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]
Sayın spek gözaltı pazarından çıkana kadar istediğin gibi oyna kağıtla şimdi ipler senin elinde. Gözaltı pazarından çıkalım oynama sırası bize gelecek.
Bu hafta hareket zamanı💪 Bu kadar yataylık yeter artık şimdi uçan halı zamanı🙏
Takas http://share.matriksdata.com/share.a...06261945250865
Forum Rules
Yer İmleri