Trenleri makinistler sürdüklerini sanr ama esasında merkezi idare onları hareket ettirip bir yerden bir yere götürür. Zaten sürücüsüz metrolar da yaygınlaşıyor. Borsa da sanki onun gibi.
Bu arada Çin Baidu GPS sisteminin son uydusu fırlatıldı diye bir haber vardı. Bu sistem daha hassas yer konumlaması yapıyormuş, şimdilik her telefonda yok deniyor. Telefona SMS gönderme imkanı da varmış.
https://www.reuters.com/article/us-s...-idUSKBN23U08P
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
İstanbulda elektrik direkleri devrilmiş bazı yerlerde. Bu nasıl yağmur. Korkunç. Böyle şey hayatımda görmedim. Beşiktaşta elektrikler gitti
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
birçok yeri su basmıştır hala durmadı.
Rusya, Suriye'de 33 askerimizi 'yanlışlıkla' vurduğunda 99.300 açılan endeksi 107 bine götürülmesinden daha iğrenç ve alçağına rastlamadım şimdiye dek. İnsanların Rusya'ya karşı olası bir çatışma endişesinin, hıncının ve ölen askerlere üzüntüsünün had safhada olduğu bir günde bile insanların duygu ve düşüncelerinin hilafında bir hareketti. Daha iğrenç ve alçağını görmeyiz umarım.
ANKARA da bu sene yağışlı.her gün yağmur yağıyor.biz çocukken haziran sonu böyle olmazdı.küresel ısınmanın sunucu bu olsa gerek.
Yargıtay yvsk ifadesini hakaret saymayan yerel mahkeme kararını bozdu..
TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..
Yer İmleri