Sayfa 602/1001 İlkİlk ... 102502552592600601602603604612652702 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,809 - 4,816 arası.

Konu: Viop-XX

1. ulan param olsaydı sırf zevkine 20 bin jeton tek seferde piyasaya salacaktım telaş yapanlarla beraber sağlam bir düşüş yaşatırdı endex'te anca öyle kurtarır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Sn lagunanin grafiginde aylik macd yukari kesmisti ve ben hangi akla hizmet short actim hala kendime inanamiyorum
    aylık macd 110 binli seviyelerde al yönüne geçmişti. yani burdan 110 bine kadar geri gelse teknikte yeri vardır.

116-117 bin bölgeside kuvvetli direnç bölgesi. bu bölgenin geçilmesi için ekstra bi haber gerekir diye düşünüyorum. Y.T.D.

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Gece 3-5 nöbetinde fiçırlarla nikkeyiye girişmişler.
    Sonra toparlamış aynı hızda.
    Bişiler dönüyor ama du bakalım.
    Beyaz Saray ticaret danışmanı Peter Navarro, Fox News'ta katıldığı bir programda, Çin ile ticaret anlaşmasına ilişkin bir soruya, "bitti" yanıtını verdi.

Fox News'tan Martha MacCollum, "Trump açık bir şekilde bu ticaret anlaşmasına mümkün olduğu kadar tutunmak istiyor, zira bu ticaret anlaşması konusunda ilerleme sağlandı, ancak tüm olanlar ve listenizdeki tüm maddeler düşünüldüğünde, bu bitti mi?" diye sordu.

Navarro, bu soru karşılığında, "Bitti. Evet" dedi.

https://www.bloomberght.com/beyaz-sa...-bitti-2258507

bunu deyince basmışlar..
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

4.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Gece 3-5 nöbetinde fiçırlarla nikkeyiye girişmişler.
    Sonra toparlamış aynı hızda.
    Bişiler dönüyor ama du bakalım.
    Asya piyasalar ve ABD vadeli endeksleri, Beyaz Saray Ticaret Danışmanı Navarro'nun 'Çin ile ticaret anlaşması bitti' sözleriyle sert dalgalandı. Ancak, Navarro 'anlaşmanın değil Çin'e olan güvenin bittiğini' ifade etmek istediğini söyleyerek geri adım attı.

5. 30 bin puan sonra al verecek aldigimizda da 7000 puan yedircek ama olsun yeri var diyecegiz

sn Laguna, çizgiyi yukarıdaki gibi çekersek kanalın en üst seviyesi hangi rakamı gösteriyor?

YTD

Long yonunde teknik nedense hep guzel isliyor

8. tcell 19.95 i kırdıramazsa geri döner..
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

Sayfa 602/1001 İlkİlk ... 102502552592600601602603604612652702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •