Sayfa 533/916 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
Arama sonucu : 7327 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: DOHOL - Doğan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    eski bilançolarına ve özkaynaklarına baktım olması gereken makul değer 5-6 gibi çıkıyor 10 yıllık yatırımcıda anca parasını kurtarıyor ve çekilen eziyet kar kalıyor
    Mantıklı ama ne yazık ki imkansıza yakın

Valla o kadar eskilere ilerilere bakmaya gerek yok,ben 6 aylık bilanço ile 2.5 olur diyorum,eh bir ben uyanık değilim ya herkes ne nedir,hangi kağıt ucuz hangisi pahalı,hangi kağıt baskılanıp toplanıyor hangisi uçurulup dağıtılıyor görüyor.O yüzden yavaş gitsin sıkı gitsin.Kağıdın 10 yıllık hareketlerine bakmayın o hareketlerde grupla erdoğanın kavgası vardı, şimdi kavga bitti olay değişti.

2.5 üstü zaten yahu bu doğana ne oluyor demeye başlar ayrı bir skalaya geçeriz.

4. Aytemizden kurtulursa 5 Ler bile hayal değil

VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. [QUOTE=Marluk;4545327]Aytemizden kurtulursa 5 Ler bile hayal değil

VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/vet birara dedikodusu çıkmıştı birkaç gün önce marka değerlemesinde onlarca basamak atlayarak aytemiz ilk 100 e girdi marka değeri 43 milyon USD imiş bu konuda dediğiniz gibi bir gelişme olursa yeni bir dönem açılır

ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by Marluk Yazıyı Oku
    Aytemizden kurtulursa 5 Ler bile hayal değil

Kim alacak ki, böyle bir dönemde ?

Eşine, çoluğuna-çocuğuna kızan sabah kalkıyor şak! bir karar alıyor sektörü
    komple etkileyen.

Dışarıyı bilmem, ama ülkemizde hangi sektörde olursanız olun; davul sizin boynunuzda, tokmak hep iktidarda dır.

Bir kaç hafta önce akaryakıt bayilerinin kar marjında düzenlemeye gidip, litrede 16 kuruş indirdiler, aynı hafta içinde akaryakıt pompa fiyatlarına zam gelmişti.

Ben, Aytemiz’i satması değil, büyütmesi gerektiğini düşünüyorum; ama ?

Onlar büyümeden ne anlıyor, emin değilim işte :-)

Al-sat tut değildir

8. Sanki tavana yapışabilecek işlemler yapıyor. Sakın ciddiye almayın. Yada ben hayal görüyorum. Ama seans sonu 2.05 üstüne atar diye bekliyorum. Sakın yatırım tavsiyesi olarak almayın bilsem burda ne işim var

Sayfa 533/916 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •