Sayfa 615/1001 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,913 - 4,920 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    kozalak son 4 yılda %1600 kazandırmışsa gübre neden kazandırmasın ki.
    Kozalaklar da hala ucuz sayılır eski dolar bazlı değerlerini görmemişler kaç yıldır altın çıkarıldı temettü ödenmedi. Geçen TMSF başkanı kasada şu kadar para var diyordu, ama oradan hissedara ne düşecek belli değil. Paralar dolardı TL ye döndü mesela. Sürekli şirketlerin yöneticileri de değişiyor o da bir sorun.

Uluslararası kalitedeki şirketler genelde daha pahalı olabiliyor, belirsizlikler fiyatları genelde düşürüyor, tabi altın çıkacak para kazanılacak beklentisi farklı bir şey.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Filmlerde, tiyatro oyunlarında herkes kendine yazılmış rolü oynuyor. Büyük rol yoktur büyük oyuncu vardır deniyor. Hayattaki rolün ile uyum içinde yaşayabilirsen kafan rahat oluyor zorlayınca direnç ile karşılaşıyorsun.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kozalaklar da hala ucuz sayılır eski dolar bazlı değerlerini görmemişler kaç yıldır altın çıkarıldı temettü ödenmedi. Geçen TMSF başkanı kasada şu kadar para var diyordu, ama oradan hissedara ne düşecek belli değil. Paralar dolardı TL ye döndü mesela. Sürekli şirketlerin yöneticileri de değişiyor o da bir sorun.
    Gubreye pahalı demenizin neden önceki tepesinin olmaması mı?
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Gubreye pahalı demenizin neden önceki tepesinin olmaması mı?
    Haber ne zaman ki haber, aynı şey tekrar tekrar fiyatlanmaz diye düşünüyorum.

Sürekli BBHT de çeşitli fiyatlanmalar için o haber fiyatlandı deniyor, haberin ne olduğu önemli değil, duyurulmuş ise fiyatlanmış oluyor bence.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Borsada her hissenin bir hikayesi ona uygun da müşterisi oluyor. Altın işi cazibeli bir hikaye sayılır, ama zaten kozalaklar var.

Genelde haberler 1 haftada sindiriliyor, sonrası reklamasyon vs oluyor.

Büyük ve eski bir şirket birileri yükseltip BIST30 a da sokmak istiyor olabilir.
    bursalı birinin halka açık kısmın çoğunu topladı diyorlardı.
    herhalde adam bu altın işini çok önceden bilmiş.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Haber ne zaman ki haber, aynı şey tekrar tekrar fiyatlanmaz diye düşünüyorum.

Sürekli BBHT de çeşitli fiyatlanmalar için o haber fiyatlandı deniyor, haberin ne olduğu önemli değil, duyurulmuş ise fiyatlanmış oluyor bence.
    duyurulan 1 milyon ons altındı. Duyurulmayan çok fazla olabilir. o arazinin tesadufen gübre tarafından alınmadığına inanıyorum ben.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    bursalı birinin halka açık kısmın çoğunu topladı diyorlardı.
    herhalde adam bu altın işini çok önceden bilmiş.
    Zamamımda bir hisse bu şekilde yükselmişti, genel müdüre sormuşlar, biri toplamış yönetim kurulunda üyelik istiyor patron da kabul etmiyor demiş. Paralı çok adam var, eğlence için de almış olabilir ya da teminat göstermek için de almış olabilir. Uzun süre toplanmış olabilir.

Bence şirket değerlemesi farklı, alıcı satıcı analizi tabi farklı bir şey.

8.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    duyurulan 1 milyon ons altındı. Duyurulmayan çok fazla olabilir. o arazinin tesadufen gübre tarafından alınmadığına inanıyorum ben.
    Ona bir şey diyemem, güzel bir damar bulunur ondan sonra bir o kadar daha gider. Beklenmeyen kötü haber olunca Siyah Kuğu deniyor, tersine de Tavus Kuşu demeleri lazım.

Altıncılar bir günde zengin olabiliyor, ya çıkarsa diye çok kişinin ilgisini çekilebilr.

Sayfa 615/1001 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •