Sayfa 241/865 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. Benim gözlemledigim ekstra haber akisi olmadan mevcut sartlarda tahta 430-500 bandini koruyor..zaman zaman bunun altina ve üstüne sarkmalar da oldu ama genelde bu bant icinde diyebiliriz. Bir de bu bandin icinde daha kisa vadeli kucuk bantciklar da mevcut, bunlar da kabaca 430-450, 450-470 ve 470-500..kisa vadeli trade lerde bunlardan faydalanabilirsiniz..Temmuz ayi itibariyla 2.ceyrek bilanconun fiyatlanmaya baslayacagini öngörüyorum..hayirlisi diyelim..ytdegildir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aylık takasta yatırım finansman 10 bin lot satıcı onun dışında pek para çıkışı yok yatırım finansmanın 50 bin lotu kalmış takasta her gün satıyor..
    tahminim bu satışı görüp düşükten alıyor spek onlar sattığı sürece..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Karton klasikleri.

Düşüyorum deyince düşer.

Çıkıyorum deyince çıkar.

Yatırım da dışardan bir kaç kişi ve patron yanlıları var.

Merilyn 1100 lot artıda genelde sıfır elde sıfır kapatır tahtada.

Endüşük gördüğü yere gene düşer.Hatta gün içi en düşükten genelde kapar yada hiç görmediği bir rakamdanda kapar.

YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

4. Bu kadar üçkağıdın döndüğü tahtada takaslar kesin yanıltıcı olur hiç bakmamak lazım..Nasılsa bugün alan yarın veya öbür gün satıyor canları cehenneme geçen yıldan yüzde 30 daha fazla zarar açıklayan 30 milyon zarar açıklayan diğer kağıdım nerdeyse yüzde 50 kar bıraktı..Tam kumarhane emeği geçenlere teşekkür etmek lazım..Kanuların bu kadar üçkağıtçıya böyle müsamma göstermesi çok üzücü sonra niye yabancı yok falan filan adam niye gelsin zarar etmek için mi...

Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Bu kadar üçkağıdın döndüğü tahtada takaslar kesin yanıltıcı olur hiç bakmamak lazım..Nasılsa bugün alan yarın veya öbür gün satıyor canları cehenneme geçen yıldan yüzde 30 daha fazla zarar açıklayan 30 milyon zarar açıklayan diğer kağıdım nerdeyse yüzde 50 kar bıraktı..Tam kumarhane emeği geçenlere teşekkür etmek lazım..Kanuların bu kadar üçkağıtçıya böyle müsamma göstermesi çok üzücü sonra niye yabancı yok falan filan adam niye gelsin zarar etmek için mi...
    Buda OLMIP yılı 92 milyon zarar

İlk çeyreği 30 milyon zarar kapadı.

Bundan daha çok kazandım.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Buda aylıkta uzun yıllık

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Buda OLMIP yılı 92 milyon zarar

İlk çeyreği 30 milyon zarar kapadı.

Bundan daha çok kazandım.

Borsada alirken kazanilir sn kubilayhan ..burda da 250-300 arasi maliyetlenen epey kazandi..veya 500 den satabilen..bu bahsettiginiz art of trading..zarar eden firma kara gececekse fiyat diplerdeyse alan cok kazanabilir..zamanlama cok onemli..ve bunlar goreceli kisiden kisiye degisir..bazisi kazandim der mevduat oranlarini baz alir diger doviz yukselisini bir digeri de en cok yukselen hisseleri..ornek: sn lalezar[emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Okuma yapıyorum da hep bahsettiğim ab plastik ambalaj kısıtlamaları hakkında uluslararası pp lobisi karton üzerine baskı kuruyor nedeni ilk tahminler 10 milyar euroluk ciro kaybı kuşe karton bileşenleri üzerine araştırmalar var ama elle tutulur zarar gösteremiyorlar bu noktada EPA nın arkasına sığınıp orman gelişimine uv de zarar vereceği için büyümesi kısıtlı olur deniyor amaç polipropilen dev bir kazanç pastası okyanuslar plastik doldu ama onların umrunda değil o kadar plastik ikamesi kartonda olamaz orası doğru ama eski balık ağından ambalaj yapan şirketler bile var bizim avantajımız neredeyse tamamen hurda hammadde ve çok düşük emisyon burası önemli çünkü araştırmalara göre plastik yerini tamamen karton alabilse çok çok fazla emisyon harcaması gerekiyor..

Diğer yandan kuşe nin avantajı, şirket promosyon ve tanıtımı için çok tercih ediliyor tek kullanımlık olmayan karton çanta örneği gibi.. Şirketler son dönemde çok tercih ediyormuş hem esg ye önem vermiş hem reklam yapmış oluyormuş..

İşte dediğim gibi bizim göremediğimiz rant kavgasında devler ambalajda ciddi savaş halinde çok inovatif çözümler var ama çok erken ve kartona rakip olamazlar hatta karton ve bu yeni geri dönüşümü kolay ürünler birlikte büyürse plastiği tamamen kaldırmak için gerekli üretim büyüklüğüne ulaşabilirler vede genelde bu yeni ürünleri geliştiren firmalar da mondi smurfit kappa IP gibi zaten karton üreten firmalar dünya plastiğe ve petrole düşman oldukça elimiz güçleniyor...

Bakalım ne kadarı kartn a yansıyacak hala maillerime dönüş olmadı telefonlada konuştuğum halde ))
    Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 241/865 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •