Sayfa 658/1001 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,257 - 5,264 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by qumarbazz Yazıyı Oku
    Bankalara göz actirmiyorlar. Yumruğu cakiyolar hemen. 2020 banka hisseleri out[emoji107].Gazoz kapak hisseler in[emoji106]

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada ülke gibi aslında ya bizim hisseler ya da diğerleri.bizim hisselerdeysen kapat kulağını %100 kazanmanın keyfine vak. Diğer hisselerdeysen(garanti akbank eregli tüpraş cehennemin dibine kadar yolu var) Bugün arcelor mittal thyssen grup %7 düşüyor krdmrd %6 çıkıyor. Yerli ve milli borsa bu olsa gerek.

2. Koç abeyi iyi okuyacan dikkatli dinleyecen bak ben dinledim kazandım elimde eccuk tombuldan kalmış neden kaldıysa bi ona canım sıkıldı başka dert yok oyna devam.
     Alıntı Originally Posted by altnygt Yazıyı Oku
    Sen de herşeyi biliyon arkadaş yaw bu kadar da olmaz ki...

50 bin test var bunda göz ardı etmeyelim ama yinede ortalamaya vurduğun zaman her 50 kişiden biri virüslü çokta iyi değil hem iyileşen den fazla hem yoğun bakım artıyor sıcaklar da etki etmiyormuş hani geçen bir haber vardı etkisini kaybetmiş vs

Neyse sonuç itibariyle bu işin çözümü %100 yok ilaç bulunsa bile tam sonuç vermeyecek kimseye zamanla grip gibi kabullenip bir yeni hastalık daha hayatımızda var olacaktır.

Maske ve sosyal mesafe temizlik zaten yazmıyorum ayıptır çünkü bizim vazgeçilmezimiz şimdilik ilaç bulunana kadar

Dowara vermişler yarın sert bir yukarı lazım hiç birşey bizim taş gibi borsamızı yıkamaz algısı için yoksa nanay şinanay

4. Bugün zaten Kardemir bim migros petkim dohol ve arçelikle tuttular piyasa yoksa dibi boyluycaktı
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün zaten Kardemir bim migros petkim dohol ve arçelikle tuttular piyasa yoksa dibi boyluycaktı
    Migros ta biri 39 liraya 300 bin lot yazdı gitti aldı biri. Demekki senetler kıymetli biz kıymetsiz goruyoruz

6.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Yok kardeşim
    İnsanlar ortaya çıkınca bu meret hortluyor.
    Süreklide evde tutamazsın ki.
    Aşı çıkıncaya kadar herkese bulaşacak
    Zaten ikinci dalga falan yalan gerçek şu ki insanların gazını alıyorlar hastaneler doldur boşalt a döndü görünen bu

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Dowda artık çıkış başlaması lazım.
    Yarın sabah BİST’e artı GAP yakışır

XLBANK vadeli nedir? ne işe yarar? Bilen var mı acaba?
    114.000 fiyatlaması da ne ola?

Sayfa 658/1001 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •