Aynı şeyi düşünüyorum bende bugün dikkatimi çeken Dow un hiçbir tepki vermemesi oldu eksi açtı ve öyle de gitti eğer böyle devam ederse hoş şeyler olmaz
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynı şeyi düşünüyorum bende bugün dikkatimi çeken Dow un hiçbir tepki vermemesi oldu eksi açtı ve öyle de gitti eğer böyle devam ederse hoş şeyler olmaz
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bızıklama endeksi %8 yapmış,
korku moku selaniğin az biraz altında.
İkiye katlar bir görüntüsü de yok değil.
Bu hafta çetin geçecek gibi.
Matbaalar full mesai.
demedi deme abraham.![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bütün otu motu bilançoları kötü gelmişken tekrar düzelecek diye alıp ikiye üçe katladılar. Ama bilançoları iyi gelen bankaları kötüye gidecekler diye satıp duruyorlar. Bizde uçan hisseler düşer diye almazken, düşen yükselemeyen hisseler yükselir diye alıp yine inatlaşıyoruz. Bizden borsacı olmaz![]()
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Açık pozisyon 420 bin geçen 500 bini geçmişti bana göre 2 plan var
Haftaya 200-300 bin satıp temmuzda yeni rekorlara gidecek
Yada
Azar azar kapatarak yoluna devam edecek
Ytd
Halk ve Ziraat sigortanın GUNES sigorta altında birleşme raporu yayınlanmış.
Bu tip işleri adil şekilde yapmak zor. Son SPK kararı ile kamu şirketlerine birleşmelerde kolaylık ve çağrı muafiyeti vs gelmişti.
Birleşme sonrası sermayesi 1,521 milyar TL, halka açıklığı %11,5 olacak gibi. Muhtemelen en büyük sigorta şirketi olacak. Halka açıklığı biraz daha artar ise BIST30 a girebilir diye tahmin ediyorum.
Borsada istikrar için küçük küçük şirketler yerine daha büyük şirketler lazım, OYAK Çimento yöneticisi de bugün Türkiye dünyanın en büyük 4. çimento üreticisi ama ilk 20 de tek firma var dedi (muhtemelen OYAK Çimentoyu kast ediyordur). Küçük şirketler için de vergi avantajı olan şemsiye fonlar vs olabilir.
![]()
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yatırım tavsiyesi değildir.
116 bin görmüş garanti 8 xxx rakamlar da ise
Kimse kusura bakmasın 6 xxx rakamlara Garanti gelir DİE düşünüyorum
Akbank’ta 5 altı gelmesi lazım
Yer İmleri