Sayfa 306/1043 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Deniz dalgalı. Fakat geçen haftaki yanlışları yapmadım. Birde gerçekten bir şey öğrenmek istiyorum yabancı
    Hisselerde alış yaptı yok satış yaptı. Yüz de olarak şu kadar oldu yok bu kadar kaldı. Gerçekten böyle bir sayim var mı? Kim yerli kim yabancı? Geçen hafta banka aldılar yok bu hafta sattılar bunlar ne kadar gerçek??

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Enerji sektörü iyiydi . Anel show yaptı. PRKME için ne düşünüyorsunuz? Korona öncesi fiyatlarda prim yapmayan kağıtlardan

3. Sn. Çelik iyi geceler. Mavi hisse senedini yorumlarmısınız. Birde borsada %20 Kar marjı ne zaman geri gelecek. Teşekkür ederim [emoji120]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Veyselyldr Yazıyı Oku
    Hocam ittfh hakkında görüşünüz hala aynı mı?
    halen sat vermemiş yarın netlik kazanır

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    umarım kimse dalgalı denizde boğulmamıştır güzel bir gündü
    Boğulduk [emoji107][emoji107][emoji23][emoji23]

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Deniz dalgalı. Fakat geçen haftaki yanlışları yapmadım. Birde gerçekten bir şey öğrenmek istiyorum yabancı
    Hisselerde alış yaptı yok satış yaptı. Yüz de olarak şu kadar oldu yok bu kadar kaldı. Gerçekten böyle bir sayim var mı? Kim yerli kim yabancı? Geçen hafta banka aldılar yok bu hafta sattılar bunlar ne kadar gerçek??

sistemsel olaylar yabancı var piyasada ama türkiye yatırım için ideal cezvediyor .. haftalık trend leri kırıldı bankaların ve pulback yaptı bankalar ve endexs devam yarın tam netleşecek izliyelim görelim

7.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Enerji sektörü iyiydi . Anel show yaptı. PRKME için ne düşünüyorsunuz? Korona öncesi fiyatlarda prim yapmayan kağıtlardan

prkme harekete hazır önümüzdeki ay daha iyi olacağını düşünüyorum 3.65 üzerindeki haftalık kapanış cok önemli anele yolu acık porföyümde zaten YTD

8.  Alıntı Originally Posted by diyar21_1905 Yazıyı Oku
    Sn. Çelik iyi geceler. Mavi hisse senedini yorumlarmısınız. Birde borsada %20 Kar marjı ne zaman geri gelecek. Teşekkür ederim [emoji120]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    48.48 drenç kırarsa yukarı yön kırmassa oyalanır buralarda beğenmedim YTD

Sayfa 306/1043 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •