Originally Posted by *Bozkurt Bugünde kırmızı kapatırsak üçüncü gün olucak, burdan bakınca zor gibi duruy ama belli olmaz lönkcülerin makinaya atıcağı jeton miktarına bağlı, şortcular artık korkudan makinaya ekstra jeton atamıyor benim gördüğüm kadarıyla Olucak gibi sanki 3.gün
Hamdım Piştim Yandım
114,500 önemli..
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Originally Posted by baran6734 lan ne oluyor bizim endeks neredeyse eksi olacak..dünyada bir felaket fln mı var...Allahım sen bizi koru yarabbim.. sevdiklerimle vedalaşayım bari.. Nereye ekşi oluyor abi. Pusuda bekliyor bim. Dellendirmesinler küçük enişteyi. Tavana yapıştırır bimi.hadi düşürsünler
eksiye izin vermezler bugün. Pazartesi çok soru işaretli oldu yanlız ona takıldım ben. Mal taşımak riskli görünüyor.
haftasonuna böyle giriyorum bakalım.
Originally Posted by Karax Nereye ekşi oluyor abi. Pusuda bekliyor bim. Dellendirmesinler küçük enişteyi. Tavana yapıştırır bimi.hadi düşürsünler bimi devreye sok. acil. bu dow balıklama gidiyor asdas.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by sindoma53 114.300 Bozkurt akşam pazarı dedik
Originally Posted by şahit bimi devreye sok. acil. bu dow balıklama gidiyor asdas. Bim yetmeyebilü yedek oyuncuyu da sahaya sürün Kamyondan atladı dowun şoförü
Forum Rules
Yer İmleri