Originally Posted by
Kartalım10
Dow göçerse bizim pala ayvayı yer diyorlar o bizim pala var ya 17 martta dip yaparken dow 23 martta dip yaptı yani olacakları önceden bildi şimdi o pala burdan göçecek dowu bilmeyecek haa malda yakalanacak spotta vadelide cebinde dünya kadar malı var geri dönecek mallarını satamadan öylemi satmadığını nerden biliyorsun diyeceksiniz böyle mal satılmaz satacak adam dow çıkarken en az onun kadar yükselir malı yayar satar adam ne yaptı dow 25.000 den hızla 27.600 e giderken bastı kimse ucuza mal almasın long olmasın diye herkes mal alamadı tam tersi short olunca millet sürdü yukarı dow düşerkende çıktı endeksi tutmaya herkes mal satıyor longlar short oluyor adam tersini yapıyor çünkü kimsenin bilmediğini biliyor yönü biliyor dowu biliyor neden dipten hareketi bankalardan başlatmadı çünkü herkese para kazandırırsa adama keriz derler değilmi adam herşeyin ama herşeyin hesabını yapmadan yola çıkmadı bizdeki ve amerikadaki siyasi olayları virüsteki 2.dalgayı fedi trumpun çine sataşıp sataşmayacağını neler getirip götüreceğini petrolü hepsini ama hepsini önceden tahmin ediyor veya biliyor hepsinin ayrı ayrı bir planı var ve onların toplamı mükemmel bir stratejisi var adam niye satıyorsun ben satmıyorum ki aksine alıyorum yukarı gitme isteğim var ve öyle olacak diyor hareket tarzıyla bizim çok bilmişler yapma yaa sen bu boku bilmiyorsun düşecek herkes satıyor şimdi satacak bak dowa nasıl düşüyor sen sağlamım ayağına bize mi geçireceksin haa yemezler aslanım diyor pala diyor ki eee para bende içerden bilgi almak bende nasıl olacak o iş diyor bizim çok bilmişler diyor ki o zaman söyle bakalım o zaman bu şelale düşüşü nasıl oldu biz sattık short olduk malı götürdük sen malda yakalandın palada diyor ki o zaman bee hey salak bende çok önceden planımı yapmıştım malı spotta yedire yedire verdim herkes long olurken ben short açtım ve en son kartopunu yukardan sallayı verdim benim aklımı okuyan hareket tarzımı çözebilenler kazandı gerisi tarih oldu işte böyle dostlar sözün kısası anladığım palanın daha gidecek yolu var son durakta inemesekte bir öncekinde hepimizin inmesi dileğimle esen kalın hoşçakalın.
Bu kadar yazı yazmışsın. Sadece bir nokta kullanmışım, o da en sonda...
Edebiyat öğretmenine mi kızsam bilemedim.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri