Sayfa 768/1001 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,137 - 6,144 arası.

Konu: Viop-XX

uzun yazı yazmayın
    kimse okumuyor.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2.  Alıntı Originally Posted by armagedon Yazıyı Oku
    hiç bitcoin / endeks grafiği yada bitcoin / dow grafiği çizen oldu mu ?
    Müracaat : Secbul [emoji3594]

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Hocam Allah rızası için söylesene, burada ne yazdın, neyi anlatmak istedin?
     Alıntı Originally Posted by Kartalım10 Yazıyı Oku
    Dow göçerse bizim pala ayvayı yer diyorlar o bizim pala var ya 17 martta dip yaparken dow 23 martta dip yaptı yani olacakları önceden bildi şimdi o pala burdan göçecek dowu bilmeyecek haa malda yakalanacak spotta vadelide cebinde dünya kadar malı var geri dönecek mallarını satamadan öylemi satmadığını nerden biliyorsun diyeceksiniz böyle mal satılmaz satacak adam dow çıkarken en az onun kadar yükselir malı yayar satar adam ne yaptı dow 25.000 den hızla 27.600 e giderken bastı kimse ucuza mal almasın long olmasın diye herkes mal alamadı tam tersi short olunca millet sürdü yukarı dow düşerkende çıktı endeksi tutmaya herkes mal satıyor longlar short oluyor adam tersini yapıyor çünkü kimsenin bilmediğini biliyor yönü biliyor dowu biliyor neden dipten hareketi bankalardan başlatmadı çünkü herkese para kazandırırsa adama keriz derler değilmi adam herşeyin ama herşeyin hesabını yapmadan yola çıkmadı bizdeki ve amerikadaki siyasi olayları virüsteki 2.dalgayı fedi trumpun çine sataşıp sataşmayacağını neler getirip götüreceğini petrolü hepsini ama hepsini önceden tahmin ediyor veya biliyor hepsinin ayrı ayrı bir planı var ve onların toplamı mükemmel bir stratejisi var adam niye satıyorsun ben satmıyorum ki aksine alıyorum yukarı gitme isteğim var ve öyle olacak diyor hareket tarzıyla bizim çok bilmişler yapma yaa sen bu boku bilmiyorsun düşecek herkes satıyor şimdi satacak bak dowa nasıl düşüyor sen sağlamım ayağına bize mi geçireceksin haa yemezler aslanım diyor pala diyor ki eee para bende içerden bilgi almak bende nasıl olacak o iş diyor bizim çok bilmişler diyor ki o zaman söyle bakalım o zaman bu şelale düşüşü nasıl oldu biz sattık short olduk malı götürdük sen malda yakalandın palada diyor ki o zaman bee hey salak bende çok önceden planımı yapmıştım malı spotta yedire yedire verdim herkes long olurken ben short açtım ve en son kartopunu yukardan sallayı verdim benim aklımı okuyan hareket tarzımı çözebilenler kazandı gerisi tarih oldu işte böyle dostlar sözün kısası anladığım palanın daha gidecek yolu var son durakta inemesekte bir öncekinde hepimizin inmesi dileğimle esen kalın hoşçakalın.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok sen olmaz, secbul un sattım demesi lazım.
    pirimiz o
    Bende on kaslan gücündeyim

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Ama bir şey var
    BİST dowun ne yapacağını biliyor.
    Kendi deneyimimden biliyorum.vadelide

6. Ben okudum, Sn.kartal10 haklı.

7.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bu kadar yazı yazmışsın. Sadece bir nokta kullanmışım, o da en sonda...

Edebiyat öğretmenine mi kızsam bilemedim.
    İnanmazsın dostum edebiyatım mükemmeldi kompozisyondan hep 95 alırdım hepte bu 5 puanı noktalama işaretlerinden kırardı ve söylerdi sevgili öğretmenim seni biraz yordum sanırsam okurken sürçi lisan ettiysem kusuruma bakma saygılar esen kal.

Dow sonra çıkacaksa eğer, dow satarken BİST az satıyor .
    Sonra dow alırken BİST daha çok alıyor

Sayfa 768/1001 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •