Sayfa 81/919 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 641 - 648 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by Acemibrscı Yazıyı Oku
    umut bey ben kimseye şakşakçılık yapmadım.sizin söylediğinize göre senin yada başkasının yorumlarını beğenenler var o zaman onlarda yada sizlerde birbirlerinizin şakşakçısısınız.kaldı ki ben burdaki tüm yorumculara gerek teknik gerek haber gerekse temel analiz paylaşımı yapan herkese ALLAH razı olsun diyorum. insanların hedefleri gelir gelmez kimse kimseye zorla birşey aldırmıyor. Ayrıca topikte yeni ya da eskiden beri yazanlar diye bir düşünce bence saçma.kimseninde bu topik benim yada senin olsun, yok ben eskiden beri burdayım gibi gereksiz cümleler kurmasına gerek yok.burayı yüzlerce kişi takip ediyor isteyen yazar istemeyen yazmaz. Tekraren söylüyorum iyiniyetiyle analiz yapan kim varsa Allah razı olsun. kafkas26 ya gelince evet kendisini tanıyorum ve analizlerini çok beğendiğim biri.onun başkasının savunmasına ihtiyacı da yok.ben sadece onu tanıdığım ve bildiğim için onun hakkında bildiklerimi yazdım. ve o adama güveniyorum iyi niyetli biri.bu düşüncelerimi söylemem beni şakşakçı yapmaz.ha bence sende iyi birisin kaç yıldır seninde yorumlarını okuyorum ve diğer insanlarında. dediğim kim kim iyiniyetliyse Allah razı olsun. bide ikiniz tartıştığınızda burda seni tanıyan çoğu insan sana destek verdi.hatta analizleri doğru çıkmasına rağmen kafkas26 ya saldırdırlar. sizin bakış açınızla sizi destekleyenlerde sizin şakşakçınız oluyor.kısaca küfür hakaret olmadığı sürece herkes fikirlerini yazar burda. topik kimsenin değil eski yeni farketmez.dileyen yazar dileyen sadece okur.saygılar

Arkadasa katılıyorum,
    Sn kafkas26 veya Sn umut09 grupta ki herkesin kendi teknik veya temel bilgisini bizlerle paylaşması bizlere fayda sağlıyor.
    Burada bulunan çoğu arkadaşın da amacı bizler gibi küçük yatırımcıyı korumak veya bilgilenmesini sağlamak.
    Birbirimizi kırmadan, üzmeden herkes bilgisini paylaşsın.
    Kimseyi foruma küstürmenin bir mantığı yok.

Bir şey daha!
    Nasıl ki burada grafik atıp yorumlamak suç ise birilerine göre, yine birilerine halka açık bir platformda sen şusun yahut böylesin v.b. gibi ithamda bulunmakta aynı şekilde suçtur!
    Beni spk ya şikayet edecek arkadaş etsin dedim.
    Çünkü ben kimseyi mağdur edecek bir paylaşım yapmadım!
    Kimseye hakaret de etmedim!
    Ama hala tehtit etmek istiyen birerinin olması beni bildiğim T.C. Anayasası ve kanunların ın " özlük hakkı, düşünce hakkı " maddelerinin vermiş olduğu yasal hakları elimden alamaz!
    Kaldı ki burada analiz yapan kimseye topluca saldırı yapmadım ve gruplaşmadım!.
    T.C devleti hepimiz için var!

SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Densiz yaZan sen, bu da kapak olsun yazan sen, birilernin önünden kemik alındı diye yazan sen, benim yanımda ol burda çok çakal var gibi bişeyde yazmıştın yine sen sonra gel burda ben grafik paylaştımda bana saldırıyorlarda ben ne yaptım da mağdur edebiyatı oynamaya çalış. Herkesin dediği şu lütfen anla istediğini yaz çiz sana hakaret eden yok ama övgü bekleme ve övülmedin pohpohlanmadın diye de sinirlenip millete laf atma kimse seni övmek zorunda değil kaldı ki teşekkür de ettik.

4.  Alıntı Originally Posted by Acemibrscı Yazıyı Oku
    umut bey ben kimseye şakşakçılık yapmadım.sizin söylediğinize göre senin yada başkasının yorumlarını beğenenler var o zaman onlarda yada sizlerde birbirlerinizin şakşakçısısınız.kaldı ki ben burdaki tüm yorumculara gerek teknik gerek haber gerekse temel analiz paylaşımı yapan herkese ALLAH razı olsun diyorum. insanların hedefleri gelir gelmez kimse kimseye zorla birşey aldırmıyor. Ayrıca topikte yeni ya da eskiden beri yazanlar diye bir düşünce bence saçma.kimseninde bu topik benim yada senin olsun, yok ben eskiden beri burdayım gibi gereksiz cümleler kurmasına gerek yok.burayı yüzlerce kişi takip ediyor isteyen yazar istemeyen yazmaz. Tekraren söylüyorum iyiniyetiyle analiz yapan kim varsa Allah razı olsun. kafkas26 ya gelince evet kendisini tanıyorum ve analizlerini çok beğendiğim biri.onun başkasının savunmasına ihtiyacı da yok.ben sadece onu tanıdığım ve bildiğim için onun hakkında bildiklerimi yazdım. ve o adama güveniyorum iyi niyetli biri.bu düşüncelerimi söylemem beni şakşakçı yapmaz.ha bence sende iyi birisin kaç yıldır seninde yorumlarını okuyorum ve diğer insanlarında. dediğim kim kim iyiniyetliyse Allah razı olsun. bide ikiniz tartıştığınızda burda seni tanıyan çoğu insan sana destek verdi.hatta analizleri doğru çıkmasına rağmen kafkas26 ya saldırdırlar. sizin bakış açınızla sizi destekleyenlerde sizin şakşakçınız oluyor.kısaca küfür hakaret olmadığı sürece herkes fikirlerini yazar burda. topik kimsenin değil eski yeni farketmez.dileyen yazar dileyen sadece okur.saygılar
    Sevgili kardeşim; yazdıklarımı iyi okuyun, ama öncekileri de. Ben bu hisse ile 2,70 lirada tanıştım. Ama kafkas diye biri sebebiyle değil. Hisse 20,60 gördüğünde forumdaydım. 20,60 den düşüşde yazmaya başladım. Kafkası inanın ki ben hiç duymadım ve görmedim. 7,11 ile dip yaptığında temkinli yaklaşıp belki 1 dip daha yapabilir dedim. Ama 8 liranın üzerinde ( tam değeri hatırlamıyorum) haftalık be aylık grafikleri paylaşarak dönüş sinyalleri aldığımızı yazdık burada. Ben bildim demeye kalkarsak ne olacak şimdi. Ama kafkas o zaman da yok. Madem küçük yatırımcı dostu o zaman neredeydi? Benim kızdığım nokta bu. 33 lirada ben daha gidecek diye bir analizim mi varmış. YALAN işin içine girince ben çileden çıkıyorum açıkçası. Analizi doğru çıkmış yanlış çıkmış önemli değil. Kaldı ki buradakilere düşecek satın, yükselecek alın demek hem yanlış hemde vicdani boyutu var işin. KİMSE HİSSEDE NE OLACAĞINI BİLEMEZ. Ama sadece TREND vardır . Ve şu an trend YUKARI yönlüdür. Benim bakış açım İle. Kendi bildiğim bana yeter iken burada paylaşmak beni mutlu ederdi, çünkü insanlara faydalı olmak güzel bir şeydir. Her gün teknik analiz yapılmaz, kendimce farklı bir durum gördüğümde paylaşırım. Kimseye kendimi anlatmak zorunda kalmamıştım , bu şekilde ifadeler kullandığım için tüm forum ahalisinden özür dilerim. İyi haftalar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

5. Kafkas muhattap alinacak insan degilsiniz...Laf ebeligi yapiyorsunuz burada.

Bizde ayni devletin icerisinde yasiyoruz.

Dilinizde ya Allah yada Devlet. Hem hakaret edip hemde hakkimi yiyorlar diye agliyorsunuz.

Dayi sen grafik paylasiyon diye cikmadi mevzu. Hala Ky yi koruyacagim bana saldiriyorlar diye yandas ariyorsun.

Diyorum ki hakaret etme, halen sen diyorsunki ne anlarsan anla. Yok 5 katini kazanirim yok yatirimcimisiniz.

Ben ne diyorum sen ne anlatiyorsun.Senin anlattigin La fonten den masallar.

Ytd.

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

6. +1
     Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Sevgili kardeşim; yazdıklarımı iyi okuyun, ama öncekileri de. Ben bu hisse ile 2,70 lirada tanıştım. Ama kafkas diye biri sebebiyle değil. Hisse 20,60 gördüğünde forumdaydım. 20,60 den düşüşde yazmaya başladım. Kafkası inanın ki ben hiç duymadım ve görmedim. 7,11 ile dip yaptığında temkinli yaklaşıp belki 1 dip daha yapabilir dedim. Ama 8 liranın üzerinde ( tam değeri hatırlamıyorum) haftalık be aylık grafikleri paylaşarak dönüş sinyalleri aldığımızı yazdık burada. Ben bildim demeye kalkarsak ne olacak şimdi. Ama kafkas o zaman da yok. Madem küçük yatırımcı dostu o zaman neredeydi? Benim kızdığım nokta bu. 33 lirada ben daha gidecek diye bir analizim mi varmış. YALAN işin içine girince ben çileden çıkıyorum açıkçası. Analizi doğru çıkmış yanlış çıkmış önemli değil. Kaldı ki buradakilere düşecek satın, yükselecek alın demek hem yanlış hemde vicdani boyutu var işin. KİMSE HİSSEDE NE OLACAĞINI BİLEMEZ. Ama sadece TREND vardır . Ve şu an trend YUKARI yönlüdür. Benim bakış açım İle. Kendi bildiğim bana yeter iken burada paylaşmak beni mutlu ederdi, çünkü insanlara faydalı olmak güzel bir şeydir. Her gün teknik analiz yapılmaz, kendimce farklı bir durum gördüğümde paylaşırım. Kimseye kendimi anlatmak zorunda kalmamıştım , bu şekilde ifadeler kullandığım için tüm forum ahalisinden özür dilerim. İyi haftalar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. +1
     Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Kafkas muhattap alinacak insan degilsiniz...Laf ebeligi yapiyorsunuz burada.

Bizde ayni devletin icerisinde yasiyoruz.

Dilinizde ya Allah yada Devlet. Hem hakaret edip hemde hakkimi yiyorlar diye agliyorsunuz.

Dayi sen grafik paylasiyon diye cikmadi mevzu. Hala Ky yi koruyacagim bana saldiriyorlar diye yandas ariyorsun.

Diyorum ki hakaret etme, halen sen diyorsunki ne anlarsan anla. Yok 5 katini kazanirim yok yatirimcimisiniz.

Ben ne diyorum sen ne anlatiyorsun.Senin anlattigin La fonten den masallar.

Ytd.

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Borsada işlem yapan ibsanlar aklı başında olup sahifelerce yatırım kağıdına imza atıp hesap aötıran kişilerdir. Burada yazılan çizilene göre bu kişiler işlem yapıyorsa da acırım.
    Her hissenin farklı hareketleri vardır. Benim buradaki arkadaşlardan ricam Kront un eskiye dönük hareketlerini sıkı bir şekilde incelemeleridir. Artık günümüzde matriks vb. programlar anlık veri, derinlik ve oto grafikleri bizlere sunmuştur. Biraz çabalarsak hjissemizin tahminen nereye çıkıp nereye inebileceğini üç aşağı beş yukarı tahmin edebiliriz. Siz dedi O dedi Bu dedi de böyle oldu bravo yazılarına oldum oladı anyipatiyle yaklaşırım.
    İmdiiiii her yiğit farklı yğurt yer. bazısı yatırımcıdır hisseye dokunmaz, bazısı traderdir trade eder. Bu kişiye kalmıştır. (benim yakın bir akrabamın çocuğuna doğumunda dedesi 5.000 liralık hisse almış) (10 yıldır duruyor ve şu an 25.000 lira. ) Kimse kimseyi yargılayıcı ve küçük düşürücü şekilde yazamaz. Bunun yaptırımı VARDIR. Siz dediniz diye yazmıyorum, atıyorum, 26.xx dan satıp , 20.xx den almak zorunda değil hiç kimse. Ben demiştim. EYVALLAH. iyi demişsiniz.
    Bu arada ben de TRADER im. iyi ya da kötü, bu tartışılır.
    Uzun oldu ama yazacaklarım bitmedi.
    Şimdilik saygılar. Görüşürüz inşallah.
    Yarına çıkacağımızın garantisi olmayan bj dünyada LÜTFEN SAKİN VE SAYGILI OLUN.
    Son düzenleme : 51TARIMDUNYAM; 27-06-2020 saat: 15:01.

Sayfa 81/919 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •