Sayfa 789/1001 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,305 - 6,312 arası.

Konu: Viop-XX

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tühhh... Yine yanlış yere dalmışım viop topigi diye, abiler ablalar viop topigi ne tarafta?
    Haftasonu burası ne buldum topiği

Artık şansına ne çıkarsa 😁

2. Birleşme, ayrılma hakkı vs yeni tebliğ ve rehber yayınlanmış

Hisselerde son giren ilk çıkar prensibi de açıklanmış.

"II-23.3 sayılı Önemli Nitelikteki İşlemler ve Ayrılma Hakkı Tebliği Basın Açıklaması"

https://spk.gov.tr/Duyuru/Goster/20200627/0
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Diyarbakır'da covid için ışın tedavisi yöntemiyle bir hasta pozitiften negatif dönmüş bu ışın ultraviyole c ışını damarların içine yapılıyormuş vs.

Türk ışını adı verilen tedavi yöntemi dünyaya örnek olmasını ve yeni bir umut ile uygulanmaya geçileceğini belirttiler

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Diyarbakır'da covid için ışın tedavisi yöntemiyle bir hasta pozitiften negatif dönmüş bu ışın ultraviyole c ışını damarların içine yapılıyormuş vs.

Türk ışını adı verilen tedavi yöntemi dünyaya örnek olmasını ve yeni bir umut ile uygulanmaya geçileceğini belirttiler
    Bi dakika bunun fikir babası trump değil mi ?.
    Az sonra incirlikten almaya gelirler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5. Kişisel gelişim hikayesi var ben eskiden çok anlam veremiyordum. Şimdi şimdi anlamaya başladım.

>>>>>>>>>>

https://www.kigem.com/bir-denizyildizi-oykusu.html

BİR DENİZ YILDIZI ÖYKÜSÜ

Bir adam okyanus sahilinde yürüyüş yaparken, denize telaşla bir şeyler atan bir adama rastlar. Biraz daha yaklaşınca bu kişinin, sahile vurmuş deniz yıldızlarını denize attığını fark eder.

“Niçin bu deniz yıldızlarını denize atıyorsunuz?” diye sorar. Topladıklarını hızla denize atmaya devam edersin ki? “yaşamaları için” yanıtını verir.

Adam bu defa “iyi ama burada binlerce deniz yıldızı var. Hepsini atmanıza imkan yok. Sizin bunları atmanız neyi değiştirecek ki?” der.

Yerden bir deniz yıldızı daha alıp denize atan kişi, “bak onun için çok şey değişti” karşılığını verir.

...
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bi dakika bunun fikir babası trump değil mi ?.
    Az sonra incirlikten almaya gelirler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Az önce kanal 7 haberde izledim diğer kanallar verecekmi acaba yoksa sadece yandaş kanal yayınımı anlayacağız

7. X ini z sini bilmem de efesi, laodikyayı, hierapolisi yapan adamların şimdi orada yaşayan adamlardan çok daha zeki olduğuna kalıbimı basarım. Nesil gittikçe aptallaşıyor bence.

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    X ini z sini bilmem de efesi, laodikyayı, hierapolisi yapan adamların şimdi orada yaşayan adamlardan çok daha zeki olduğuna kalıbimı basarım. Nesil gittikçe aptallaşıyor bence.
    Geçen aydın ili yakınlarında yanından geçtim magnesia antik kenti
    Belki 3bin yıldan fazla sel deprem pek çok şey geçirmiş
    Ama oyle bi mimari kullanmış ki adamlar
    Belli oluyo hukumet binasının çatı kısmının taşıyıcı ön yüzü genişçene üçgenimsi taş blok yekpare hiç kırılmadan oturmuş yere, tüm estetiğiyle . Duvarlar gitmiş ama çatı çökmemiş ilginç enteresan
    Şimdi bina dik yüz yil sonra ayakta mayakta tuğlası kalmaz
    Analitiklik eskiden daha sağlammış ya.

Sayfa 789/1001 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •