Sayfa 26/1004 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

bilardoyu sizinle oynuyormuş gibi düşünmemiştim. şöyle düşünelim, benim gözlerim bağlı,siz bana topların yerlerini ve masanın düzenini anlatıyorsunuz. bende bu sayıyı, turnikedenmi,ters turnikemi,kesme mi, çektirme, 3 bant,5 bant vs. nasıl alacağımı hesaplıyorum. yani kısaca siz benim gözlerim oluyorsunuz. şu an anlattıklarınızı düşünme aşamasındayım,ıstakama somaki sürüyorum. atış yapmak için zamanım çok anlayacağınız. açıkça, hedef fiyatım ve süremi zaten biliyorum,teknik grafik hedefime hareketin en zaman başlayacağı hakkında yardımcı oluyor. şu an gördüğüm, portföyümü artırabilmek için zamanımın olduğudur.

2.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    bilardoyu sizinle oynuyormuş gibi düşünmemiştim. şöyle düşünelim, benim gözlerim bağlı,siz bana topların yerlerini ve masanın düzenini anlatıyorsunuz. bende bu sayıyı, turnikedenmi,ters turnikemi,kesme mi, çektirme, 3 bant,5 bant vs. nasıl alacağımı hesaplıyorum. yani kısaca siz benim gözlerim oluyorsunuz. şu an anlattıklarınızı düşünme aşamasındayım,ıstakama somaki sürüyorum. atış yapmak için zamanım çok anlayacağınız. açıkça, hedef fiyatım ve süremi zaten biliyorum,teknik grafik hedefime hareketin en zaman başlayacağı hakkında yardımcı oluyor. şu an gördüğüm, portföyümü artırabilmek için zamanımın olduğudur.
    aynen hocam siz zamanı olansınız, ben zamanı olmayanım,
    bu yüzden teknik kullanmak zorundayım, yoksa zaten siz avantajla başlamış oluyorsunuz

öyleyse benim gibiler zamanı olmayanlarla oynamalı bence
    16.07.2024 - 10.12.2024

3. toprağımın takvimlerden haberi yok, hep kazanıyor umurunda değil demek daha doğru.

https://www.youtube.com/watch?v=zAakFXIpiJE

hep kazanıyor demeyelimde kazanana kadar bekliyor diyelim.

5.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    toprağımın takvimlerden haberi yok, hep kazanıyor umurunda değil demek daha doğru.

https://www.youtube.com/watch?v=zAakFXIpiJE
    toprağın genç, biz yaşlıyız
    toprağın "y kuşağı" olsa, biz "x kuşağı oluruz"
    toprağın zamanı kullanıyor, biz ise bir günü varmış gibi oyun oynuyoruz.
    hele ki toprağın bizi hedefe koyarsa vay halimize

o yüzden birşey sorulmazsa susmak lehimize
    16.07.2024 - 10.12.2024

6.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    ben uzuncu olduğum için birkaç sene sonrasında hangi hisse prim yapabilir şeklinde araştırırım. sesli düşünüyorum; TOGG ülkemizin milli gururu olacak yerli otomobilimiz. şu anda dahi binlerce sipariş almış durumda,fiyatlarının benzerlerine göre çok daha iyi olacağı sözüde verildiğine göre çok fazla satacağından endişem yok. 2023 de üretim başlayacak.. 5 babayiğite baktığımda bist içinde 2 firma görüyorum, vestel ve anadolu grubu. anadolu grubu bu birlikteliğe asuzu ile katılacaktır ama getirisi sadece asuzuya yazmayacak diye düşünüyorum. elde kaldı vestel, TOGG araç üretmeye başlayana kadar güzel yerlere geleceğine inanıyorum. temeli zaten sağlam olan hissenin yerli otomobil ile şaha kalkabileceğine inanmak hayalcilik olmasa gerek,ne dersiniz? sadece sesli düşündüm ve değişik fikri olanlarıda öğrenmek istedim al/sat diyemem.
    Müthiş bir proje inanılmaz heyecanlandim tasarım harika ancak sanki ayakları yere basmıyor gibi aracın belirtilen özellikte pili bile 80 bin euro olduğu söyleniyor

O özeliklerde bu kadar uygun fiyat olacağıni sanmıyorum

7.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    enteresan, daha önce beyaz toptan hiç bu kadar ayrılmamış. zor bir pozisyon,sayı çıkarmak çok zor. tabii ben yılmam ayrı mesele.
    eğer boğa isek beyazdan vurup topu fiyat altına indirmeye çalışırdık ama ayı isek kırmızıdan vurup topu fiyatın üstüne çıkarmaya çalışırdık.
    eğer sen kırmızı olsaydın sen atışı yapınca, band gereği mola ister, ben kaçardım...
    bazen kaçmakta marifet...
    bu arada bende yok...
    16.07.2024 - 10.12.2024

8.  Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    toprağın genç, biz yaşlıyız
    toprağın "y kuşağı" olsa, biz "x kuşağı oluruz"
    toprağın zamanı kullanıyor, biz ise bir günü varmış gibi oyun oynuyoruz.
    hele ki toprağın bizi hedefe koyarsa vay halimize

o yüzden birşey sorulmazsa susmak lehimize
    toprağımla ben yaşıtız, öyle ömrünün baharında değil, sizi bilmiyorum
    bizler yarım asrı devireli çok oldu.
    bakış açısı ve yapı meselesi.
    bende tezcanlılık var.

Sayfa 26/1004 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız