ben onların tavsiyelerinden faydalanıyorum.
ama sadece onların değil. sizi de okuyorum. takip ettiğim başka arkadaşlar da var. özellikle çakışan kağıtlarda güzel neticeler oluyor.
tembelce gelebilir ama bu da bir yöntem bence.
hani diyorlar ya devir data devri diye hakikaten öyle.
net ortamında geçmiş basari veya başarısızlıklara gore belli kaynaklar tespit et. sonra bunları iş yatırım gibi bu isi kurum olarak yapanlarla kıyasla. sonrasinda topladığın datayı kendine gore anlamlı hale getir.
sürec içinde ister istemez tecrube de oluyor.
bu yöntem hırslı adamlar için sakıncalı.
nette her duyduğuna atlamaya baslarsan hüsran.
onu kesinlikle yapmıyorum.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
%100 katiliyorum. Cok ama cok onemli bir ayrinti
Ayrica birde sunu eklemek isterim. Profesyonel is hayatini birakmayi dusunen kisilerin mutlaka ozellikle tek basina yapmaktan zevk aldigi hobileri, ugraslari olmali. Hayati okul ve calismakla gecen bizler, bos zamani bulunca daha once dusunmedigimiz bircok zorlukla karsiliyoruz Sadece maddi anlamda degil manevi anlamdada arkadaslara tanidiklara vs guvenip bu yollara cikmayin derim. Bu yola cikanlarin tek guvenecekleri kendileri ve birincil aileleridir. Erken emeklilik kulaga cok hos gelir, ama sosyal tarafinida hazirlikli olmak gerekir.
Yer İmleri