Diyarbakır'da YKS'nin ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi sonrası F.K. öksürük ve yüksek ateş şikayetleri üzerine okula gelen sağlık görevlilerince koronavirüs şüphesiyle hastaneye götürüldü —DHA
Diyarbakır'da YKS'nin ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi sonrası F.K. öksürük ve yüksek ateş şikayetleri üzerine okula gelen sağlık görevlilerince koronavirüs şüphesiyle hastaneye götürüldü —DHA
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Küşe kartona yokmu?
Forumda neredeyse altından ambalaj yaptırıp sattırıyorlar 3 vardiya şirket çalışıyor.
Tek kullanımlık plastik ambalajlar yasaklanıyor.
Çinde üretime ara verilmiş.
Kartondan seyirci ve hasta yatagı yapılıyor.
Yakında tabutta yapılır.
Lakin bu kartonsan'ı niye milletin eline 15 bin puan endeks çıktığı halde verirler.
REKLAMLARI izlediniz.
YTD.
Hissenin patronu elemanları ile iş başında .
Yıkım ekibi bakalım ne yapacak.434 de tutmazsa düşüş kaçınılmaz.
Tek beklentim bedelsiz ömrüm olursa bir dört yıl daha beklerim.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
2,5 Milyon gencin sınava girdiği ortamda sadece bir vakanın olması sevindirici bir durum.Bu orana göre 83,5 milyonluk nüfusta günlük 34 vaka olmalı.Bu sayı 1400 leri buluyorsa ! gençlere kimse laf etmesin,onlar daha bilinçli. Zaten dünkü canlı yayında dislike oranına bakınca birilerinin akıllanması gerekiyor
Sayın yöneticimiz Güneysu’nun kayınpederi dün sabaha karşı vefat etti , kayınpederine Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Allah rahmet eylesin..kalanlara sabır ve sağlık dilerim..
clandras'ı google'dan tıklayın yaşadığım yeri görün...
Selim Beyin ve ailesinin başı sağ olsun.
Allah rahmet eylesin , başı sağ olsun
Bilirim kayınvalide kayınpeder vefatı çok ağırdır Sabırlar
Yer İmleri