Sayfa 894/1001 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,145 - 7,152 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Şu viopu çeşitlendirsinler artık sayın ariston...
    Hep aynı hisseler...
    Şöyle vestel, ttrak, aefes, clebi ve benzeri hisseler girsin.
    Adı pay vadeli ancak u30 u baz alıyor..
    Zaten hemen hemen hepsi aynı gidiyor, geliyor...
    Çeşitlendiremiyoruz..
    Bana kalsa bütün hepsi viop a girsin.. abuk subuklar hariç..
    Sağlıklı fiyat oluşumu için değişik katılımcı ve hacim lazım, faiz piyasası ile de bir şekilde ilişki kurulmalı.

Vade ile uğraşmadan günlük SWAP faiz ile FOREX deki gibi bir sistem de olabilir. Öte yandan belirli zamanlarda fiziki piyasa ile netleştirme yapılması gerekir yoksa tamamen sanal hale gelebilir.

Ama olayın ahlahi boyutunu ve ülkeye, şirketlere ne katacağını da düşünmek lazım.
    Şu an şirketler kotta kalma ücreti ödüyor yatırımcı ilişkileri bölümü kuruyor vs ama dönen cirodan pay alamıyor.

Normalde şirketlerin yatırımcı ilişkileri birleşip BIST e gitmesi ve dönen cirodan isim hakkı vs istemesi lazım. Liglerde klüpler isim hakkı alıyor. Böyle bir durumda şirketler daha çok açıklama yapar daha çok rapor yazılır ki ilgi alaka çok olsun ciro artsın oradan da pay gelsin, şu an bazı şirketler için borsa yük gibi, açıklama tanıtım filan çok az.

Eskiden insanlar kahvehanede okey, pişti oynayıp vakit geçiriyordu, işler aşırı kolaylaşır ise millet bu işler ile vakit geçirebilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    mahkemeyi şubat 2021 e attılar yani trump sonrasına bıraktılar
    sabaha saklamak gibi bi durum oldu

Desene trump seçildiği gün bir tavanı var...

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sağlıklı fiyat oluşumu için değişik katılımcı ve hacim lazım, faiz piyasası ile de bir şekilde ilişki kurulmalı.

Vade ile uğraşmadan günlük SWAP faiz ile FOREX deki gibi bir sistem de olabilir. Öte yandan belirli zamanlarda fiziki piyasa ile netleştirme yapılması gerekir yoksa tamamen sanal hale gelebilir.

Ama olayın ahlahi boyutunu ve ülkeye, şirketlere ne katacağını da düşünmek lazım.
    Şu an şirketler kotta kalma ücreti ödüyor yatırımcı ilişkileri bölümü kuruyor vs ama dönen cirodan pay alamıyor.

Normalde şirketlerin yatırımcı ilişkileri birleşip BIST e gitmesi ve dönen cirodan isim hakkı vs istemesi lazım. Liglerde klüpler isim hakkı alıyor. Böyle bir durumda şirketler daha çok açıklama yapar daha çok rapor yazılır ki ilgi alaka çok olsun ciro artsın oradan da pay gelsin, şu an bazı şirketler için borsa yük gibi, açıklama tanıtım filan çok az.

Eskiden insanlar kahvehanede okey, pişti oynayıp vakit geçiriyordu, işler aşırı kolaylaşır ise millet bu işler ile vakit geçirebilir.
    Hani toasoyu yüksekten gönderirlerdi?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Ağustos vade çok indirimli kaldı. Pala kapanışa doğru 135.000 yapar

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Desene trump seçildiği gün bir tavanı var...
    trump bizim aziz yıldırımın durumuna düşecek herkes yüzüne gülüp kimse oy vermeyecek
    bir halt olacağı yok.

Açığa satış yasağı bıst-30 endeksinde yer alan pay piyasalarında kaldırıldı - spk

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. https://www.tradingview.com/x/V6t6vg1Z/

Burayı da Gapli geçer mi, şaşırmam.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    trump bizim aziz yıldırımın durumuna düşecek herkes yüzüne gülüp kimse oy vermeyecek
    zamanında erdoğan için de çok beklendi öyle şeyler başkan. brexit'te de hatta benzer durum oldu.

trump gayet de alabilir bence; amariganın şehirli/modern/elit kısmısı "amanin bu ne başımıza gelen" diyollar ama gerisi öyle değil muhtemelen. bu bir yaşam biçimleri ve ilgili nüfuslar meselesi

Sayfa 894/1001 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •