Açığa satış yasaklandığı için borsamız buralara kadar yükselmişti zaten..şimdi yasak kalkınca Yine yükselecek çünkü yabancı girecek diyenleri anlamak zor..bunları bilinçli söyletiyorlar heralde..
Açığa satış yasaklandığı için borsamız buralara kadar yükselmişti zaten..şimdi yasak kalkınca Yine yükselecek çünkü yabancı girecek diyenleri anlamak zor..bunları bilinçli söyletiyorlar heralde..
Bu işin zaten .oku çıkalı çok olmuştu da şimdilerde kelimelerde kifayetsiz kalıyor. Bugün geçen hafta batan Alman şirketi Wirecard hisselerinin %95 prim yaptığını görünce biz neredeyiz ne yapıyoruz burası neresi ** dedim
85 lerden girmeyen yabancı 116 dan girecek demek saflık olur.. 1-2 haftaya belli olur
Bazıları olayın özünü anlamamış bana göre.
Şuanki piyasa tamamen kontrol altına alınmış durumda.
Tüm dünyada bu böyle.
Veriler iyi geldikçe, devletler piyasadan çekilecek,
gelmez se gelene dek mokoko.
Bu düzeltme olmaz anlamına gelmiyor.
Bu hafta sonu veya önümüzdeki hafta başı bir düzeltme bekliyorum.
Ama piyasayı kimsenin yıkmasına izin vermezler.
Gerekirse cia, mi5 kgb mossad hepsi üşüşürler başına. bence.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Esas hacim gün içi ve maks ertesi güne dönüyor
1 gün çok kısa bir süre ve siyaset, ekonomi vs aslında çok etkili değil ama haberler ile işlem oluyor, birileri haberin aslını bilince ters pozisyon alıp kazanç sağlıyor bence.
Normalde Londra'a birileri belirli saatte altın ons fiyatını belirliyor, şirket hisseleri de öğlen 14 de belirlenir ve dünyanın sonu gelmez ama o zaman işin esas kısmı olan AL-SAT olayı biter.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri