Sayfa 977/1230 İlkİlk ... 47787792796797597697797897998710271077 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 7,809 - 7,816 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1. Açığa satış en çok kime yarar diye düşünenlere cevabı vereyim, tabi ki aracı kurumlara bende biri var çok beğeniyorum ama isim paylaşmayayım zaten aracı kurumlar çok gitti ve hepsi sanırım zirvede kısada düşer çıkar onu bilemem herkese bol kazançlar.

2. Hep derim 2011 de zirveden alan arkadaşı ben yorum yapamıyorum altın için ama yky 'de Murat Berk çok beğeniyor, ben de kendisini çok beğeniyorum o nedenle yazayım dedim belki işinize yarar bu bilgi.
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Altın çok volatil şu an. Spekülasyona da açık.
    Ben 1 liralık altın almam durulmadan ortalık. Doğru yerden almazsan, altın adamı akraba yapar yıllarca
    1800 dolarda direnci var. Orayı test ettirebilirler.
    ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ben 1 liralık altın almam durulmadan ortalık. Doğru yerden almazsan, altın adamı akraba yapar yıllarca
    ytd
    Beni yapti mesela...

1981 de 500 dolarda iken almistim..
    8 yil sonra zararina verdim...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    ytd
    Evet, altın, özellikle ons olarak alındığında, alım noktası çok önemli. Ons trendleri genelde öldürücü oluyor.

Ama, şu an volatil ya da riskli yorumuna katılmam.. çöp hisseler tüm dünyada uçuyor, faiz seviyesi sıfır ya da eksilerde...şu ortamda altın gidebileceği yerlerin çok altında bence.

Hisse senetlerine benzer bir balonun ons ta oluşması durumunda 2000 dolar seviyelerinin çok üzerini konuşacağız bence...2021 tahminimi netleştirmedim henüz, ama 2020 için 1800-1900 usd arası hedefim devam ediyor.

Şu an için altın, benim nazarımda en güvenilir yatırım aracı konumunda.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5. ben de ayni şeyi yazacaktim.
    altına volatil dersek su kağıtların çoğuna ayrı bir laf bulmak lazim.
    2011 de alan adam şanssız yakalandı bu doğru.
    çünkü ons indi ve 2014 un ortalarına kadar da döviz tarafında da bir hareket olmadı.
    su an onsu kenara bırak döviz kaynaklı yukarı bir meyil zaten var. bu yakin zamanda degisir mi sizce?
    onsa bakiyorsun orada da oturmuş ve en önemlisi bozulmamış bir trend var.
    ben cauti hocamdan daha agresif bir fiyat bekliyorum bu yil icin.

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Tupras da sanmıyorum. Hisse zaten primsizi bırak dipte neredeyse. 140 Tl den inmiş ve 90 lirada geziniyor şu an.
    Ben bu hafta açığa satış yeni açılmışken aşağı basacaklarını sanmıyorum. Ama haftaya çok temkinli olurum özellikle prim yapmış hisselerde.
    ytd
    bist 30da prim yapmış hangi hisse var ki açığa satacaklar

7.  Alıntı Originally Posted by wolf1453 Yazıyı Oku
    bist 30da prim yapmış hangi hisse var ki açığa satacaklar
    bakalım 1 hafta içinde primlenmeye göre temkinli olunacaklar çıkar. EKGYO, BIM,MGROS. iyi yükseldi. arcelık 1 haftada iyi prim yaptı.Daha da artacak gibi. vs, vs,vs
    sadece sesli düşünüyorum.
    ytd

8. Merhaba.
    Açığa satış yasağı kaldırıldı ne demek? Viop üzerinden bist 30 short işlemi zaten açılabiliyordu. Yanılıyor muyum?

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 977/1230 İlkİlk ... 47787792796797597697797897998710271077 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •