Sayfa 973/1001 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,777 - 7,784 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Erdoğan : Onlar dizi izleyip film çeviredursun , biz hizmet edip tarih yazmaya devam edecegiz.

Muharrem İnce : 18 yıldır sizin çevirdiğiniz fimleri çekmeye kalksa Netflix in bütçesi yetmez.

Twitterda tarihi kapışma devam ediyo siyasiler arasında.....
    30 yaşında oğlum var.
    Çocukluk donemi diğer partiler doneminde geçmiş olsada,.
    Hayatının en guzel yılları akp döneminde gecti.
    Geçen gün oturduk konuşuyoruz,
    Baba dedi, "ben artık hayattan ümidimi kestim, yaptığım işten hayattan zerre zevk almiyorum artık" dedi.
    Nasil bir kaderimiz varmış bu partiye denk geldik dedi.

sosyal medya düzenlemesi:

her platforma temsilci ataması. Türkiye'de ofis açmaları istenilmiş
    kötü paylaşımlara 24 saat ve 1 saat içerisinde kaldırma süresi aksi takdirde 50 milyon euroya kadar ceza

almanya ve fransa modeli örnek alınacakmış

buradaki amaç sanki platformlardan para koparmak gibi bir durum söz konusu

bu arada twiter temsilciliği kabul etmemiş

Sosyal medya eski kafaların işine gelmez. Onlar tek taraflı yalanlarını söyleyecek. Kimse cevap vermeyecek. Sosyal medyada anında ağzının payını verirler. İletişim tek taraflı değildir. Alışmışlar camide hoca tek taraflı vaiz vermeye. Bir günde cemate ne anladınız sorusu yok.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4. Tabii ki her şeyin kökeni tek bir yere, aynı yere çıkar. M.Ö 800'den kalma bir ilahi müziği. Belki de 5000-6000 yıl çalınmış. Eski Sümer efsanesi, Ohannes liderliğinde bir milletin Basra körfezinden(sudan) geldiğini yazar. Yani bildiğimiz yazılı, kayıtlı medeniyet Sümer'de fışkırmıştır. Oradan daha kuzeye Asur ve Babil'e, yine kuzeye Urartu'ya, batıya Hitit ve Frig'e ve Ege'ye İyon kolonilerine ve eski Yunan'a. Hiç kuşkunuz olmasın daha öncesi de var fakat kayıtlı değil.

https://www.youtube.com/watch?v=N9o4BdAXjAE
    @erefefik

5. Dünkü düşüşten korkan ky nin ilk hedefi bugünkü yükselişte zararını çıkarıp maldan kaçmak olacak. Hisselerin yöne maldan ne kadar ky çıktığına göre ya yukarı olacak yada tekrar vurup yıldırıp öyle çıkacak. Adamlar tam bir psikoloji savaşçısı.

6.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Dünkü düşüşten korkan ky nin ilk hedefi bugünkü yükselişte zararını çıkarıp maldan kaçmak olacak. Hisselerin yöne maldan ne kadar ky çıktığına göre ya yukarı olacak yada tekrar vurup yıldırıp öyle çıkacak. Adamlar tam bir psikoloji savaşçısı.
    Himm yani yukari diyorsunuz. Istinye mezarliginda cok doktor cok muhendisin olcusunu aldilar vakt-i zamanda. Aman dikkat..

7.  Alıntı Originally Posted by blackbull Yazıyı Oku
    Himm yani yukari diyorsunuz. Istinye mezarliginda cok doktor cok muhendisin olcusunu aldilar vakt-i zamanda. Aman dikkat..
    Yok yukarı demiyorum maldan ne kadar ky çıkacağına göre değişir diyorum. Hepimizin sonu toprak dostum sıkıntı yok piyasadan aldığımızı da götüremeyeceğiz zaten onun için kazansakta kaybetsek te sıkıntı yok

8. Başlık iyicene tımarhaneye döndü...

Sayfa 973/1001 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •