Sayfa 18/999 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Dün bir soru sormuştum bistten para çekerken nasıl yükseltirsiniz diye kimse cevap vermemiş. Cevabı çok basit bistte ağırlığı olmayan yan tahtalardan çıkıp ağırlığı olan tahtalara giriş yaparsanız paranızı eksiltseniz bile bist yükselir. Bist 30 a giriyor yabancılar. Cevap bu kadar basit.
    Siz mühendis olarak çözmüşsünüz olayı...!

2. Enflasyon kac gelsin basgan
    Eksi yapin bu ay
    Bugun banka gunu olabilir mi ? Olamaz

3.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Dün bir soru sormuştum bistten para çekerken nasıl yükseltirsiniz diye kimse cevap vermemiş. Cevabı çok basit bistte ağırlığı olmayan yan tahtalardan çıkıp ağırlığı olan tahtalara giriş yaparsanız paranızı eksiltseniz bile bist yükselir. Bist 30 a giriyor yabancılar. Cevap bu kadar basit.
    Abi yorumların çok dikkatimi çekmişti hatta sana şu soruyu sormuştum kaç yıldır borsadasın DİE sende yeni olduğunu ama girmeden öğrenip girdiğini yazmıştın

Şahsen sana bir kardeş tavsiyesi çok tehlikeli oyun tarzın olduğunu düşünüyorum daha doğrusu çok tehlikeli bakış açın var borsaya

Dikkat et derim

Bu arada yükseliş trendin de herkes kendini iyi borsacı sanır ama borsada iyi olunup olmadığı başka süreçte belli olunur neyse zamanla anlarsın ne demek istediğimi

4.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    her hafta menkul kiymet istatistikleri yayınlanıyo tcmb tarafindan 12 milyar dolar civari borsadan yilbasindan beri cikis biz 2008 de yuzde 60 düsusu 4 milyar dolar cikisla gordük nasil giriyolar bizede anlat short devam ilk hedef 121

5. Dün xu30 hisselerine şöyle bir göz attım. Yüksek prim yapanların hiçbirinin varantı yok. Varantı OLMAYAN xu30 larda viop işlemi yapmak mantıklı gibi geldi. Bakalım deneyeceğim. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Siz mühendis olarak çözmüşsünüz olayı...!

Mezuniyet şırnak üniversitesi galiba

7.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Mezuniyet şırnak üniversitesi galiba
    Yazdiklarini kendi anlayabiliyomu acaba

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Abi yorumların çok dikkatimi çekmişti hatta sana şu soruyu sormuştum kaç yıldır borsadasın DİE sende yeni olduğunu ama girmeden öğrenip girdiğini yazmıştın

Şahsen sana bir kardeş tavsiyesi çok tehlikeli oyun tarzın olduğunu düşünüyorum daha doğrusu çok tehlikeli bakış açın var borsaya

Dikkat et derim

Bu arada yükseliş trendin de herkes kendini iyi borsacı sanır ama borsada iyi olunup olmadığı başka süreçte belli olunur neyse zamanla anlarsın ne demek istediğimi
    Evet teşekkür ederim aslında tedbirli oynuyorum viopta %25 geçmiyorum yani terse kalsamda uzun süre dayanma gücüm olur veriler terse dönerse de stopluyorum. İyi borsacı olduğumu iddia etmiyorum zaten değilim büyük ihtimalle ama sistemin nasıl çalıştığını az çok öğrendim. sadece tehlike olduğunu düşündüğüm durumlarda arkadaşlara stoplu işlem yapın diyorum kimsenin kaybetmesini istemiyorum.

Sayfa 18/999 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •