Enflasyon kac gelsin basgan
Eksi yapin bu ay
Bugun banka gunu olabilir mi ? Olamaz![]()
Abi yorumların çok dikkatimi çekmişti hatta sana şu soruyu sormuştum kaç yıldır borsadasın DİE sende yeni olduğunu ama girmeden öğrenip girdiğini yazmıştın
Şahsen sana bir kardeş tavsiyesi çok tehlikeli oyun tarzın olduğunu düşünüyorum daha doğrusu çok tehlikeli bakış açın var borsaya
Dikkat et derim
Bu arada yükseliş trendin de herkes kendini iyi borsacı sanır ama borsada iyi olunup olmadığı başka süreçte belli olunur neyse zamanla anlarsın ne demek istediğimi
Dün xu30 hisselerine şöyle bir göz attım. Yüksek prim yapanların hiçbirinin varantı yok. Varantı OLMAYAN xu30 larda viop işlemi yapmak mantıklı gibi geldi. Bakalım deneyeceğim. Ytd
Evet teşekkür ederim aslında tedbirli oynuyorum viopta %25 geçmiyorum yani terse kalsamda uzun süre dayanma gücüm olur veriler terse dönerse de stopluyorum. İyi borsacı olduğumu iddia etmiyorum zaten değilim büyük ihtimalle ama sistemin nasıl çalıştığını az çok öğrendim. sadece tehlike olduğunu düşündüğüm durumlarda arkadaşlara stoplu işlem yapın diyorum kimsenin kaybetmesini istemiyorum.
Yer İmleri