Sayfa 20/999 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Bence sen düşünmekten kaçıyorsun ben insanların her şeyi çözebilecek kapasiteye sahip olduğunu düşünüyorum ama bazı insanlar üzerinde kafa yorar bazı insanlar düşünmekten kaçar. Yazdıklarımı iyi düşün anlayacaksın
    Yasayark anladigimi dusunerek bulamazsin

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Türkiye borsasında

Senet alan ky yatırımcının şuan yüzde 80 ni

Kaç Fiyat kazancından hissesini aldığını bilmiyor
    hükümet gırtlağa kadar borçlu olmasına rağmen nasıl ekonominin iyi olduğunu borsanın çıkması ile söylüyor ise

vatandaşta kredi ile borçlandırılarak bilinçsizce borsaya girip para kazanarak durumunun çok iyi olduğunu söylüyor

borsa yatırım aracı değil artık

3.  Alıntı Originally Posted by Serkanxx Yazıyı Oku
    Yasayark anladigimi dusunerek bulamazsin
    Sözlerine çok değer verdiğim biri vardı "Başkalrının tecrübelerini yaşayarak tasdik etmek kadar büyük salaklık yoktur. Dinlemesini bilen herkesten birşey öğrenir." derdi. Tecrübelerini dinlemek isterim.

Alıntı Originally Posted by Serkanxx Yazıyı Oku
    piyasadan habire para çikiyo ..yabanci bu kadar satrken nasil yukselecek bende merak ediyorum..100 den 116 nasil geldi onuda anlamadim short devam ben bakacaz duruma gore 134 shortlar beklemede ilk hedef 121
    Satış falan pek kalmadı hocam. Hatta çok az da olsa yabancı girişi vardı geçen hafta. Ky duydukça borsaya, ve yatırım fonlarına giriyor. döviz ve altındaki vergiler malum. döviz büroları ve kuyumcular da sağolsun fırsattan istifade spread leri arttırdılar. Farkında olan artık oradan da alım yapmaz. Geriye ya yastık altı kalıyor ya da bahsettiğim enstrümanlar.

Zaten tekniğe baktığında da büyük çoğunluğu yükseliş veriyor DMI dan tut da Super trendine kadar.

Ha bu bugünün durumu, belki 1 hafta sonra düzeltme olacak ve trend aşağı kırılacak.

Virüs olayına gelirsek;
    Dolar endeksi 99 lara gelmediği , Brentin 37 nin altına inmediği VİX te de 40 üzeri olmadığı sürece global anlamda sıkıntı olmaz gibime geliyor.
    Sıkıntı olmadıkça da trend yukarı yönlü olur gibi.

Bunlar özellikle benim bu virüs sürecinde gördüklerim, dikkat ettiklerim.
    Sadece teknikle de olmuyor bazı şeyler. Makro gözle de bakmak lazım duruma.

ytd

5. Borsaya bu yil her yil girenin 10 kati kucuk yatirimci girmesini nereye oturtmali biz degilde bu konuda piyasa yapici ne dusunuyo acaba

6. Düşüşüş yavaşlatma hareketi olarak Bim devreye girdi

Haziran ayında enflasyon yıllık %12,62, aylık %1,13 arttı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,159
    Blog Entries
    1
    Hâlâ satıcı var hayret ediyorum. Normalde yaklaşık 2 ay satıcı olmadan gitmesi lazım. Shortorler çok şanslı bence.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 20/999 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •