Sayfa 39/999 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Viop - XXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Belli olmaz . Gene seans kapansın haberi yayarlar. Tabi önce yabancı tam bir hazırlık yapsın.
    Bizim yerli ve milli borsacı yeni kardeşlerimizi merak ediyorum. Düşen borsa ilk kez görecekler.
    bu yenilerde büyük bir güven oluştu. çevremdekiler bana hisse öneriyorlar. ne de olsa son 3 ay benden fazla karları var.

daha önce hiç timsah görmemiş antiloplardaki güven bu olsa gerek.

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Mevzu konu,
    spot ile vadelinin aynı anda, aynı yöne ama farklı şiddetlerde gitmesi olasıdır.
    Ama spot bir yöne, vadelisi başka bir yöne gidiyorsa burda bir sorun vardır.
    Ki sabah açılışta böyle oldu.
    Bir anlamda biri ile diğerini yönlendiriyorsun ki bunun kurallara aykırı olması lazım..
    Eee tamam mali kitlemış adam iste ne güzel.

3. Dün mühendis yatırımcı abi shortculara ama. Stop noktası koyun yazıyordu

Bende Longcu abilerime diyorum aman stop noktanızı koyun 7 günlük getiriyi 1 saatte alıverir ayı 🐻

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    bu yenilerde büyük bir güven oluştu. çevremdekiler bana hisse öneriyorlar. ne de olsa son 3 ay benden fazla karları var.

daha önce hiç timsah görmemiş antiloplardaki güven bu olsa gerek.
    En az yüzde 40/50 gider diyorum sermayelerimden borsaya girdikleri paradan kardan değil hani abka müdürüm

5. bişey yaparken sonunu düşüneceksin bak ne hale geldiniz...

levent kırca zamanında demokrasi varken bunları güzel mizah konusu yapardı artık pek mümkün değil.

6. Sayin forumdaslar, teee uzaklardan gormek olmuyor teyyere endeks nekadar dustu? Yerlere oraya buraya bakiyom dusen bii sey yok. Benmi gormuyom? Yillar oncesiydi rahmetli ninemi doktora goturmustum. Doktor ddediki; anne sinir testi yapacagim ayak tabanindan elindeki igneyi gostererek. Ninem basaladi cigliga ""ayyy ayyy"" Hekim demez mi anne igne elimde daha dokunmadim bile. Siz de o misal yattdi batdi camura yatdi falan filan. Felaket tellali gibi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    En az yüzde 40/50 gider diyorum sermayelerimden borsaya girdikleri paradan kardan değil hani abka müdürüm

nereden başlar bilmiyorum.
    ama rekor aps(508.000 gördük ama büyük trent oluşmadı,hala bu hak korunuyor derim),yabancı tutumu,max. alış ,gelen taze para(400.000 ky. parası) vs....

bunlara bakınca olası düşüşün KATMERLİ OLMASI gerekir derim.istediği kadar açığa satış olmasın,fazla etkisi olmaz...baraj kapakları açıldı mı kimse kağıdın altına girmek istemez.

8.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Önce sorumu cevaplasaydınız keşke...

Şort girdim dediğimi de hatırlamıyorum...

Ben burdan şort girmem...

Long asla girmem...
    Keske short girseydiniz de en azindan tarafiniz belli olurdu. Elinizde olmayan hisseyle ilgili akilli akilsiz yorumunuz anlamli olurdu en azindan.

Sayfa 39/999 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •