Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Millette para var algısı var en ufak bır münakaşa olsa siyasetten çıkar bakayım cebindeki telefona diye üste çıkma çabası var. Vatandaşta para olmadığı anlayınca öyle bır diblere vuracakla ev alanda yedigi kazıgı unutamayacak lanet okuyacaklar
Ev talep edenler diyor zaten. Kredi ucuzladığın evin fiyatı arttı ama evin getirisi arttı mı?
Eğer artmadıysa yapay bir artıştır ve sadece etiket fiyatı artmıştır. Gerçekleşme oluşmaz.
Geçen sonbaharda 1.2 milyon olan ev bu furyada 1600-1700 e çıkmış şimdi de 2,200 fiyat olmuş.
Bu evi burada paylaşır mısınız?
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
şu konut satışları istatistiklerine bakıyorum genelde ipotekli satış diğer satışlardan çok daha düşük oluyor.
Haziran ay büyük ihtimal tam tersi olacak.
Anlamadığım mayıs ve öncesinde vatandaşta para var mı da kredi çekmeden lak diye nakdi bastırıp konutu alıyor.
Ya da iş karşılığı, arsa karşılığı veya eşe dosta satış gösterip sadece tapu harcı ödeyip satışlardan dolayı mı bu ipoteksiz satışlar yüksek?
başlığa bence bugün itibariyle verilmesi gereken cevap;
şu anda ev almak için doğru bir zaman değil olmalıdır
bir halt olacağı yok.
Sizin gibi düşeş bulsak bizde alırız başkanım .
5+2 dubleks sıfır daire Kadıköy Suadiye Bostancı Erenköy vs de 500 K olsun hemen paketle geliyorum derim apartmanı [emoji2][emoji2][emoji2]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri