Sayfa 772/1001 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ben serbest fonların tefaşa açılması ile ilgili link yollamıştı Sn. yuji, ona dair söyledim . Twitte AAS sorulmuş. AAS ile ilgili bilgim yok. Genel olarak serbest fonlarla ilgili sevindirici olduğunu ifade ettim.

Serbest fonlar tefaşa açılırsa alacağım fonlar bambaşka.
    mesela hangileri olabilir

2.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Sayın Cerento bizdeki tabloya göre 0,68 yapmış görünüyor
    Tesekkurler.

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Hocam çok anlamam ama eurobondlarda artış oranı aynı değildir. Hatta faiz oranları da aynı değil bu nedenle kazancı aynı değildir. Bende AKE ve DBH var. İkisi de agresiftir.
    elle tutulur euro fonlar, şu anda, ARE,TLE,AKE,DBH ve YBE Diğerlerinin verdiği getiriyi, daha risksiz fonlardan alabiliriz. Bu 5' i haricinde hiçbirinin riskine girmiyorum. 2 grup yaptım, bir grup çalışırken, 2. si kulubede bekliyor.

4. Bu arada ST1'i de başarılı buluyorum
    Tabloyu güncelleyip büyük emek harcayan arkadaşlar bu fonu da ekleyebilirse faydallı olur diye düşünüyorum.

Bu vesileyle,
    Tablonun ana mimarı sn admustafa, düzenlemeleri yapan sn kartala ve tabloyu güncelleyen sn Black Mirror'a teşekkürlerini sunuyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    arkadaşlar yılbaşında hem AKE hem YBE aldım... ikisi de eurobond fonu biliyorsunuz... AK pörtföyünkü yüzde 10'a yakın getirirken, yapıkredininki yüzde 5'te kaldı.. iki fon arasında böyle bir fark nasıl olabilir? kötü yönetim mi sizce? fikri olan yazarsa sevinirim...
     Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Hocam çok anlamam ama eurobondlarda artış oranı aynı değildir. Hatta faiz oranları da aynı değil bu nedenle kazancı aynı değildir. Bende AKE ve DBH var. İkisi de agresiftir.
    Eurobond fonları özel şirket tahvillerine de devlet tahvillerine de yatırım yaparlar.
    Kısa vadeli tahvillerde olabilir uzun vadeli tahvillerde.

Elinizdeki fonlarla ilgili değil ama konunun anlaşılması için birazda karikatürize ederek şu örneği vereyim.

Şimdi bir eurobond fonu çiflikbank'ın 2050 vadeli euoro bond tahvilini alabilir
    Venezüella eurobond tahvilini de alabilir.

Bir diğeri ise ABD'ya ait kısa orta vadeli tahvili,
    Apple şirketinin tahvilini alabilir.

Bunlardan riski çok olanın getiriside götürüsüde diğerinden çok farklı olacaktır.

Hatta öyleki ABD 2025 vadeli tahvili içeren fonla ABD 2050 vadeli tahvili içeren fonun getirileride farklı olacaktır.

6. Eib belli mi acaba?
    Bugun iyi bekliyorumda.
    Saygilar.

7.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    elle tutulur euro fonlar, şu anda, ARE,TLE,AKE,DBH ve YBE Diğerlerinin verdiği getiriyi, daha risksiz fonlardan alabiliriz. Bu 5' i haricinde hiçbirinin riskine girmiyorum. 2 grup yaptım, bir grup çalışırken, 2. si kulubede bekliyor.
    YBE dışında diğer dördü var. Yaklaşık bir ay oldu çok fazla kâr yok. Bakalım haftaya ne getirecek.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Eurobond fonları özel şirket tahvillerine de devlet tahvillerine de yatırım yaparlar.
    Kısa vadeli tahvillerde olabilir uzun vadeli tahvillerde.

Elinizdeki fonlarla ilgili değil ama konunun anlaşılması için birazda karikatürize ederek şu örneği vereyim.

Şimdi bir eurobond fonu çiflikbank'ın 2050 vadeli euoro bond tahvilini alabilir
    Venezüella eurobond tahvilini de alabilir.

Bir diğeri ise ABD'ya ait kısa orta vadeli tahvili,
    Apple şirketinin tahvilini alabilir.

Bunlardan riski çok olanın getiriside götürüsüde diğerinden çok farklı olacaktır.

Hatta öyleki ABD 2025 vadeli tahvili içeren fonla ABD 2050 vadeli tahvili içeren fonun getirileride farklı olacaktır.
    Üstat teşekkür ederim. Özellikle iş portföy eurobond fonu çok düşük getiriyor.

Sayfa 772/1001 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •