Sayfa 318/1043 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by kasu11 Yazıyı Oku
    Sn.Çelik hocam.....Doco. Çoktandır düşüyor....Bekleyelim mi,cikalimmi..ne tavsiye edebilirsiniz.....teşekkürler......
    beğenmedim cıkışlar tebki olarak görünüyor

2. Değerli hocam bir çok insandan bir çok şey öğrendim ama sizden öncelikle SABRI öğreneceğim. Tekfen dediniz,Ostim dediniz ya biz ne yaptık al sata giriştik sonuç hüsran. Zaman ayırıp cevap verdiğiniz her bilgi paylaşımı için Allah sizden razı olsun değerli hocam.

3. Celik hocam merhaba , haftalık liste varmi ? Eski takip listesine devam mi?...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. SANKO hissemiz vardı bir dönem orta ve uzun vadede güzel marj var sabredebilecek arkadaşlara tavsiye edebilirim YTD

5. Esma hanım 1.95 den ostim almadım şuan ortada nerde olduğu ayni fiyatdan hisse adi pek yazmam lakin sorun yok artik rheag aldım ostim alacagım miktar ikisi arasında ki fiyat farkına bakarmisiniz😊 50 gündür kar üzerinde oturuyorum aklımda bi fiyatlar var lakin buraya yazsam doverler diye korkumdan yazamıyorum😃 görür görmez sağlık olsun sayin çelik kardeşe tşkler onun yorumlarını okuyup şirketi inceleyip almıştım söyledıği hisselerin çoğu gitti evet kimisi az kimisi çok zazar ettirmedi en azından yorumu umarim başka hisseden çıkarırsiniz

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,081
    Sn celik comak hocam VKGYO tavsiye etmişmiydiniz ? Taş gibi hisse çıktı. Son bir yorum alabilir miyim ? Teşekkür ederim şimdiden...

SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Celik hocam merhaba , haftalık liste varmi ? Eski takip listesine devam mi?...

LİSTE YAPIYORUM ŞİMDİ hurgz..sanel...sanko...eregl...sasa...pegyo. atagy devam.ıheva (kırılım noktasında 2.40 üstü sert gider )YTD boll kazançlar cümleten

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    LİSTE YAPIYORUM ŞİMDİ hurgz..sanel...sanko...eregl...sasa...pegyo. atagy devam.ıheva (kırılım noktasında 2.40 üstü sert gider )YTD boll kazançlar cümleten
    Teşekkürler...[emoji106][emoji106][emoji106]

Sayfa 318/1043 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •