Erdoğan: "Salgın kaynaklı bu kısa gecikme dışında ekonomi programımızı aynı kararlılıkla uygulamayı sürdürüyoruz."
Erdoğan: "Salgın kaynaklı bu kısa gecikme dışında ekonomi programımızı aynı kararlılıkla uygulamayı sürdürüyoruz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakan Albayrak, "Türkiye normalleşme döneminde ekonominin tüm göstergelerinde pozitif ayrışan ülke oldu"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan:
- Enflasyonu en kısa zamanda tek haneli rakamlara düşürmekte kararlıyız ve bunu da başaracağız
- Salgın kaynaklı kısa gecikme dışında ekonomik programımızı aynen uygulamaya devam ediyoruz
Erdoğan: "Tarihi tekerrür ettirmek amacıyla içeride ve dışarıda ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, bu defa Türkiye'nin şahlanışını durduramayacaklar."
Ilk defa gordum
Ataturk'un bir siiri bu
https://otukendergi.com/hakikat-nerede/
Eskilerden bir Ufuk abim vardı sanırım artık uğramıyor buralara.
Yer İmleri