Sayfa 779/1001 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,225 - 6,232 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Tefas'ta yok. bana göre; çünkü bist'te işlem gören ve anlık fiyatlanan etf, usdtr varken yuksek yonetim ücretlerini kimse ödemek istemiyordur, müşterisi yoktur.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ulasss Yazıyı Oku
    tam bende bu konu ile ilgili bir soru soracaktım Bugün içinde hiç eurobond bulundurmayan döviz bazlı bir fon ararken TPZ diye bir fona denk geldim. Forumu da bir süredir takip ediyorum ama bu fonun adına ya hiç denk gelmedim ya da çok dikkat etmediğim için hatırlayamıyorum. Getirisi oldukça tatminkar gibi gözüktü bana ama sizlerin görüşlerini de alabilirsem çok sevinirim
    içinde 4 tane sukuk var...yılbaşından beri hiç değiştirmiyorlar..( geçen aya kadar öyleydi,şimdi açıp bakmadım..)...

T+5 dikkat edin...( çok sıkıcı oluyor...)

''eurobondların islamisi'' sukuklar içeriyor...o yüzden eurobondlar neyden etkileniyorsa bu da ondan etkileniyor...kira ,mira bir sürü hikaye var...

ZPE bence son dönemde TPZ den daha iyi...katılım doviz fonu...aynısı yani...bir inceleyin isterseniz...

ama TPZ,ZPE nin eurobond fonlardan orta-- uzun dönem getirileri daha geride,inceledim...kesin bilgi..

3.  Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    Dolar/TL ile korelasyonu en yüksek, hatta dolar ile paralel hareket eden veya onu geçebilen fon var mı? TDG veya IPV böyle midir?
    bu konuyu çok inceledim..TDG tüm fonlar içinde ''dolara paralel'' en iyi yönetilen fon.. ARE,TLE de aslında dolara paralel,ama bence iyi yönetilmediği için abuk,subuk sonuçları olabiliyor...

TDG orta-uzun vade dolara tam paralel,grafiklerden görebilirsin....

4. Selamlar millet bir aradan sonra döndüm aal alınır mı bu fiyattan

5. ben ''fon hikayemi'' bitirdim...DOLAR TANZİM ÇADIRINDAN bir miktar DOLARİZE OLDUM...kafam RAHATLADI...ICBC bank ta kotasyonlar arası çok dar,inceleyin..derim..(2 lira)...yıllık %1,5 veriyor....ye ye bitmez..(yazdıklarım tavsiye değildir...bddk son kanunlara da muhalefet etmiyorum...sadece kendi duygu durumum-pozisyonum budur.)

6.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    içinde 4 tane sukuk var...yılbaşından beri hiç değiştirmiyorlar..( geçen aya kadar öyleydi,şimdi açıp bakmadım..)...

T+5 dikkat edin...( çok sıkıcı oluyor...)

''eurobondların islamisi'' sukuklar içeriyor...o yüzden eurobondlar neyden etkileniyorsa bu da ondan etkileniyor...kira ,mira bir sürü hikaye var...

ZPE bence son dönemde TPZ den daha iyi...katılım doviz fonu...aynısı yani...bir inceleyin isterseniz...

ama TPZ,ZPE nin eurobond fonlardan orta-- uzun dönem getirileri daha geride,inceledim...kesin bilgi..

Yorumların için çok sagol.. sanırım ZPF yazacaktın başka okuyanlar olursa diye düzeltmek istedim.
    TPZ ile ZPF yi karşılaştırdım ikisi de dediğin gibi çok benzer içeriklere sahip. TPZ'de 4 sukuk var.. ZPE'de 6 sukuk var. Vadeleri en geç 2024 yılında bitiyo bu sukuların.. ikisininde çok benzer getirileri olmasını beklerim ben şahsen içeriklerine baktıktan sonra. Bu sukukların da eurobondların etkilendiği şeylerden etkilenmeyeceğini düşünüyordum sen uyarana kadar :/ inceledikten sonra farkettim ki haklısın eurobonddan hiç bir farkı yok bunların.. vadelerinin kısa süreli olması dış durumlardan daha az etkilenmesini sağlar sadece. şartların olumsuzlaşacağını düşünen biri için uzun süreli tahvillere göre daha güvenli..
    TPZ'ye minimum 14,2k ile giriş yapılabiliyor ZPF'ye 10lira minimum giriş miktarı var.. sanırım bu da katılımcı sayısını etkilemiş. ZPF'de nerdeyse 4 katı fazla katılımcı var ama pasif fonlar olduğu için çok da önemli olmaz sanırım bu ayrıntı

7.  Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Selamlar millet bir aradan sonra döndüm aal alınır mı bu fiyattan

ata portföy para piyasa fonu...Son 1 Ay Getirisi... %0,538799

zaten ters repo yapıyorlarmış.....sorun nedir ki alabilirsin....zaten her kurum otamatik boştaki parayı bu şekilde kullanıyor....

8. ZGOLD fiyati neye gore belirleniyor? Kac gram altin oldugu yazmiyor bir yerde.

Sayfa 779/1001 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •