Sayfa 124/999 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 985 - 992 arası.

Konu: Viop - XXI

1. Buralardan short açanları da yarın kıyabilirler stopsuz işlem yapmayın lütfen

2. MGROS Sanal Markete ağırlık vereceğiz şeklinde KAP açıklaması vardı sabah, öğlen Migros'a gidip geldim.

Sanal Market ekibi ile mağaza ekibi arabanı çek çekişmesi yapıyordu, bir yandan mal indirmek isteyenler var, bir yandan da servis yapmak isteyenler var. Doblo benzeri araba için ekipman yapmışlar kutu kutu her eve yapılacak teslimatlar var. İleride lpg tüp ve Su dağıtım işine de girebilirler.

Bilanço belki iyi gelecek birileri yükseltiyor, X30'a girmeden önce toplamışlardı.

Bana göre Migros biraz pahalı gibi, seçili ürünleri oradan alıyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Migrosa bak uzaya market acıyor sanki. 6.35 dolarda direnci var gibi .

4.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Migrosa bak uzaya market acıyor sanki. 6.35 dolarda direnci var gibi .
    OYAKC grafiğine bak bir de :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    endeks 118 bin ve hala bim yükseliyor. bu bim çıktıkça da haliyle bankalar yerinde kalmaya devam ediyor.
    zaten akbank ve garan yüzde 10 yukarıda olsalar endeks 125 bin olurdu.
    şimdi bim e tavan çekerlerse çoğu kişi şortingen olacak..
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

7.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    OYAKC grafiğine bak bir de :-)
    OYAKC de şöyle bir oyun olabilir, yabancıların payı az, X30 a sonraki dönem sokarlar, o arada endeks takip eden fonlar vs mecburen almak durumunda kalabilir.

Aslan çimento'nun arsası 1.5 milyar dolar eder diye yazmış birisi. Sadece çimento olmayabilir hikaye, bir sürü maden ruhsatları var.
    Bilanço gelmeden değerleme yapmak zor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    OYAKC de şöyle bir oyun olabilir, yabancıların payı az, X30 a sonraki dönem sokarlar, o arada endeks takip eden fonlar vs mecburen almak durumunda kalabilir.

Aslan çimento'nun arsası 1.5 milyar dolar eder diye yazmış birisi. Sadece çimento olmayabilir hikaye, bir sürü maden ruhsatları var.
    Bilanço gelmeden değerleme yapmak zor.
    Çimentolarda hep arsa hikayesi yazılır ama çok azı doğrudur...

Karşılıklı alımlar ile yukarı çekildiğini zannediyorum. Zorda kalınırsa emeklilik fonlarına alım yaptırılabilir...

YTD...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 124/999 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •