Sayfa 69/623 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 545 - 552 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

1.  Alıntı Originally Posted by RızkOfRisk Yazıyı Oku

Almış ayağının altına tahtayı bizim Tahtacıbaşı, rüzgarüstü dönme teknikleriyle sörf yapıyor...!
    Ters fibo da yazdiginiz rakamlar % 161.8 icin 041 %261.8'icin 0.352 cikiyor

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by yesil bursa Yazıyı Oku
    Ters fibo da yazdiginiz rakamlar % 161.8 icin 041 %261.8'icin 0.352 cikiyor

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Fib Retracement 'leri günlük kapanışlarda 0.406 'dan geçiyor. TUZAK olarak 0.40 halen ihtimal dahilinde...! 0.40 altında hissenin tadı tuzu kaçar...!
    Çalışmalarım; düşüncelerimdir, hayallerimdir. Eğitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.
    YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ...! YÜKSEK RİSK İÇERİR...!

3. 2003 ten beri bekliyorum spek eninde sonunda çıkacak cıkmadan sattttmmmmaaaasmmmmmmmmmmmmm istediğin kadar düşür eninde sonunda yükselteceksin herkes malina sahip çıkıyor millet elindeki malı satmasınnn hisse artar

4.  Alıntı Originally Posted by srec123 Yazıyı Oku
    2003 ten beri bekliyorum spek eninde sonunda çıkacak cıkmadan sattttmmmmaaaasmmmmmmmmmmmmm istediğin kadar düşür eninde sonunda yükselteceksin herkes malina sahip çıkıyor millet elindeki malı satmasınnn hisse artar
    2003 mü ? [emoji15]

2013 mü ?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by RızkOfRisk Yazıyı Oku

Fib Retracement 'leri günlük kapanışlarda 0.406 'dan geçiyor. TUZAK olarak 0.40 halen ihtimal dahilinde...! 0.40 altında hissenin tadı tuzu kaçar...!
    Arkadaşım git başka hisseyle eğlen. Uzun zamandır senin grafiklerini takip ediyorum, birşeyler yazıp çiziyorsun ama hepsi boş. Eminim ki bu grafiklerle çok uğraşıyorsundur, ama ARTIK SENDE KENDİNE EZİYET ETME. Lütfen artık İHEVA hakkında grafik çizmeyi bırak. ANLA ARTIK İHEVA SENİ SEVMİYOR, bırak artık yakasını.

6.  Alıntı Originally Posted by KAYIP BORSACI Yazıyı Oku
    Arkadaşım git başka hisseyle eğlen. Uzun zamandır senin grafiklerini takip ediyorum, birşeyler yazıp çiziyorsun ama hepsi boş. Eminim ki bu grafiklerle çok uğraşıyorsundur, ama ARTIK SENDE KENDİNE EZİYET ETME. Lütfen artık İHEVA hakkında grafik çizmeyi bırak. ANLA ARTIK İHEVA SENİ SEVMİYOR, bırak artık yakasını.
    Hayatta her şey mümkün ama işte bu talebiniz mümkün değil.
    Yine bir Haziran geldi. Tam 7 seneyi doldurdum. Daha önce rekorum MNDRS. 8 yıl beklemiş ve tek kelime le DEHŞET kazanmıştım.
    Henüz kendi rekorumu egale etmedim. Ama gidişata bakılırsa kendi rekorumu kıracağım, öyle görünüyor...
    Haaa bu aradaa son bir not, HisseNet 'in filtreleme özelliği var. Yazık etmeyin kendinize. Takibi bırakabilirsiniz...
    Sağlıkla...
    Çalışmalarım; düşüncelerimdir, hayallerimdir. Eğitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.

7. Cuma kapanış seansında 0.42 den sağlam alislar oldu.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Grubunun son trend dönüşü ile yaptığı son tepeden bugüne düzeltme performansları; ilk trend dönüş hareketindeki yükseliş performansları ile pozitif uyumluluk içerisinde...! Yeni ay ile düzeltme sürecinin TAMAM MI, DEVAM MI kararı verilecek...!
    Sağlıkla...

Sayfa 69/623 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •