Sayfa 324/1043 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Valla sn Çelik çomak kimdir ne iş yapar hiç bir şey bilmiyorum hakkında ama Allah razı olsun, Allah bol ve sağlık huzur verecek kazançlar versin kendisine..
    Ben 30 yıldır borsa ile iç içeyim neredeyse.
    Kendisinden çok istifade ettim..
    Şimdi sn Çelik çomak tan bir ricam var; Olmip hakkında önümüzdeki hafta ve aylar İçin bir yorum rica ediyorum tekrardan...
    Cevaplarsanız sevinirim...

2.  Alıntı Originally Posted by Bumşangalalala Yazıyı Oku
    Hocam sanelden çıkmanın zamanı geldimi sizce 4.037 den sizin önerinizle girmiştim 4.20 den satayım mı
    günlük verdim satabilirsin kar cebe yakışır

3.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Valla sn Çelik çomak kimdir ne iş yapar hiç bir şey bilmiyorum hakkında ama Allah razı olsun, Allah bol ve sağlık huzur verecek kazançlar versin kendisine..
    Ben 30 yıldır borsa ile iç içeyim neredeyse.
    Kendisinden çok istifade ettim..
    Şimdi sn Çelik çomak tan bir ricam var; Olmip hakkında önümüzdeki hafta ve aylar İçin bir yorum rica ediyorum tekrardan...
    Cevaplarsanız sevinirim...
    olmip güzel bir hisse bedellide yaptı yolu tam acılacaktı spk brüt ceza verdi şu an caktırmadan ufak ufak gidiyor benim gözümde olması gereken fiyatların altında işlem görüyor

4.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    sn.celik çomak, sizin bakış açısından Arsan'ı değerlendirebilir misiniz? kısa- orta vade için.
    güzel bir kırılım yapmış pulback yapabilir panik yapmayın 7.8 civarları hedefte YTD

5.  Alıntı Originally Posted by Turkbey Yazıyı Oku
    sayın celikcomak hocam bu haftaki hisse öneriniz ne olur
    şimiden teşekkür ederim
    hepinize bol kazanclar
    daha önce liste yaptım ama senin için przma yıda ekledim gitti haftalık listeye YTD

6.  Alıntı Originally Posted by KAYA Yazıyı Oku
    Çelik hocam merhaba. Vkgyo ile ozkgy için son değerlendirmeleriniz nedir?
    Teşekkürler hocam sağlıcakla kalın
    BUNLARI DAHA ÖNCE DEĞERLENDİRDİK AYNI ŞEYLERİ SORMAYINIZ lütfen

7.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    İyi geceler hocam. Ostim için yeni bir yol gösterici bir yorum mümkün mü? .Teşekkürler
    ostimde sabır testini gecemediniz esma hanım sizi yeniden test e tabii tutmayı düşünmüyorum boll kazançlar

8. Çelik hocam, yaylada ikinci hedef sormuştum ama cevap alamadım. Teşekkür ederiz yardımlarınız gerçekten kıymetli

Sayfa 324/1043 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •