Yeni başlıyor daha ya marabayken toprak ağası olacağız ytd
Ama esas mükafat teşekkür burda yıllardır sabırla beyleyenler en çok onların hakkı ...helal olsun hep inandılar sabrettiler.. ben 2 hafta önce sabredemedim araba alacam diye 4/3 nü sattım 57 den🤣🤣🤣
Yılmaz: Negatif reel faiz mevduat sahibini emlak ve arsaya yöneltebilir
MB Eski Başkanı Durmuş Yılmaz, Türkiye'nin sanayisini büyütmek için tasarrufa ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Tasarruflar düşük. Negatif faiz ise mevduat sahibini arsa ve emlaka yöneltebilir" dedi. Yılmaz, yüksek büyüme isteyenler bunun yaratacağı riskleri de açıklaması gerektiğini kaydetti.
Merkez Bankası Eski Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Durmuş Yılmaz büyümek için verimli olan imalat sanayine kaynak aktarması gerektiğini belirterek negatif reel faizin bu kaynağı arsa ve emlağa yöneltebileceği uyarısında bulundu.
Adam bunu taa ne zaman söylemiş durum ortada memlekette negatif reel faiz araba emlak piyasası karıştı muhtemel olarak arsa fiyatları da uçmuş olmalı.
Eee istenen de o herkes laz müteahhitten ev alsın.. laz müteahhit para kazansın.. mallarına karılarına lüks yabancı çantalar alsın.. rollceroyce alsın İngiliz ekonomisine destek olalım kamu destekli düşük faiz ile... olmadı yine vergisini affederiz...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yer İmleri