Sayfa 802/1001 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,409 - 6,416 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Oph kısa bir reklam yaptı sonra tekrar geride kaldı. Istikrar saglayabilse keşke
    daha ne yapsın yoldaş 3 ayda %60 a yakın kar yazmış https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=OPH

2. TI3 isbankasi istirakleri fonu bu siralar oldukca iyi performans gostermekte. Sebebi nedir acaba bilginiz var mi ?

3. Hocam guzel portfoy. Risk algısına gore ağırlık değiştirilebilir.

Emtia kısmı biraz eksik.

Ben froto yerine toaso tercih ederdim ama

Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Benim Portföy şu şekilde;
    Hisse fonları; MAC,TKF
    Değişken fonlar; EIB,SUA,GMA,OPB
    Sabit getirili fonlar; FIL, OSL
    Yıllardır bireysel tuttuğum hisseler ise; Ford(oranı en çok), Ereğli, Anadolu hayat, Aksigorta, Hektaş, Aksa Akrilik, Enerjisa
    Hisselerin temettüsünü çok önemserim.
    Ayrıca bu dönemde riski az olan varlıklarda alım yapıyorum, sua ve fil gibi.
    Saygılar.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Cam sektöründe enteresan işler oluyor ondan dolayı.
     Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    TI3 isbankasi istirakleri fonu bu siralar oldukca iyi performans gostermekte. Sebebi nedir acaba bilginiz var mi ?
    MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bugün
    saat 11.20 bist 119.480
    saat 11.35 bist 117.403

15 dakikada 2000 puan düşüş.

Ama kapanış tekrar 2000 puanlık yükselişle 119.338

Saat 11.20 ile 11.35 arası ne oldu?Bir haber falanmı vardı?
    15 dakikada delicesine 2000 puanlık düşüş niçin oldu?Robotlar anlamsızca tetiklendimi yoksa?
    Sonra tekrar yükşelişe geçildi zaten.
    Seansı günlük takip eden, seans içinde al sat yapan yatırımcılar var. Gün içinde böyle şeyler hele bist bu seviyelerde iken olması gayet normal buna piyasada "silkeleme " denir. Böyle durumlarda düşük fiyattan mal alma imkanı doğar. Ama sizin dediğiniz gibi olumsuz algılanan bir haber de olablir ve geçici bir dalgalanma meydana gelebilir. Şu sıralar herkesin çok dikkatli şekilde piyasayı takip ettiği günlerdeyiz. Bol kazançlar Finans.

6.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Iyi günler, bol kazançlar
    Youtube yorumcularının çoğunluğu usd nin kopacağı, altının uçacağı bist in çökecegi yönünde videolar atıyor bu hafta.
    Istatistikler o kadar çok istenilen yöne çekilebiliyor ki, altın seven altının en çok kazandırdığı şeklinde ıstatistik paylaşıyor, bist seven bist yönünde, usd seven usd yönünde. Dönüp dolaşıp sepetin önemine geliyoruz anlaşılan. Ben sepetime şimdilik altın usd koymadım. Kişisel tercihim tabiki . Yatırım tavsiyesi verebilecek bilgi birkimim yok.
    Başkalarının fikri ile değil kendi araştırmalarınızın sonucu karar vererek işlem yapın. Belli ki herkes eline göre konuşuyor. Bir de en çok kazandıranları alayım şeklinden ziyade dediğiniz gibi olası düşüş zamanlarında zararınızı minimize edecek şekilde portföy oluşturmak her zaman için iyidir. Geçmiş zamanda çok kazandırıyor diye övülen fonların piyasa düşüşe geçtiği zamanki durumlarını gördük. Geçmiş sayfalarda bunları bulabilirsiniz. Bol kazançlar.

7. Selamlar arkadaşlar, bugun 13:14te TCD satışı verdim, gerçekleşme tarihi 13 Temmuz gözüküyor. Neden böyle oldu acaba fon valörü 2 olmasına rağmen

8. Bono piyasasında kısa vadeli bonolarda düşüş yönünde işlemler var.

Sayfa 802/1001 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •