Sayfa 231/999 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: Viop - XXI

Son dakika: Vakıfbank yönetim kuruluna atanan milli güreşçi Hamza Yerlikayanın lise diplomasının sahte olduğu belirlendi...

2.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Bugün çevremdeki 10 kişiye sordum borsa alan yok ama paso hepsi dolarcı. 40 daha sorsam hep dolar çıkar yada altıncı.
    Swap faizlerinin yükselmesi de beni kıllandırdı açıkçası. Tl şortlamak için para arıyor galiba Londra çetesi. YTD.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    yaw laf ebeliğine gerek yok.. poz almıyorsun.. bunu yazıyorsun.. işlem yapmıyorum diyorsun..
    ama resmen long poz tavsiyesi veriyorsun.. elbette soracağız amacın ne diye..
    tAMAM uyarılarına dikkat edeyim ben bir daha sizleri yanıltıcı poz ısrarı yapmayayım
    teşekkür ederim beni uyardığın için

4.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Son dakika: Vakıfbank yönetim kuruluna atanan milli güreşçi Hamza Yerlikayanın lise diplomasının sahte olduğu belirlendi...
    Vallaha pes, Allah sonumuzu hayır etsin...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    şu haftalık görünüme ve endeksin 120 bine gelmesine karşı garanın bu hareketleri isyannnnn...

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    ikili satasmaların sonu kavgayla biter, sakinlik iyidir
    fikrini yazar geçersin, okuyan okur beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez.
    burada olanlar gazoz kapağı ile oynamıyorsa zaten başkasının fikriyle poz. a girmez.
    kavga olmasın arkadaşlar
    O zaman o gazoz kapağı oyuncuları gelip buraya dışarsı kırmızı olunca global satış başladı demicek , aynı şahıs 2 sayfa sonra tepe nokta veriyor.Böyle kişilere ben gerekeni söylüyorum Bozkurt.

7. boşversinler..kimin diplaması gerçekki..
     Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku

Sayfa 231/999 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •