Serbest hekimlik de bir süre sonra kalkabilir gibi.
https://www.sozcu.com.tr/2020/saglik...artti-5919276/
Bazı özel hastaneler pandemi döneminde artan maliyetleri gerekçe göstererek, hekimlerin ameliyathane kullanım ücretlerini yüzde 382 oranında arttırdı. Türk Tabipler Birliği (TTB) ile uzmanlık dernekleri, karara tepki gösterdi. Rekabet kuruluna başvurma, haksız uygulama içindeki hastaneleri boykot etme kararı alan TTB, "Muayenehane hekimleri ameliyat yapamaz hale gelmiştir. Hekimlerin emeğini yok sayan özel hastane tekelciliğine sessiz kalmayacağız" açıklamasını yaptı
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
İki gün önce OYAK yatırımın yüklü yön değişikliğine işaret etmiştim...
Portföylerindeki lot miktarları ile ilgili yapılan tüm hesap ve yorumları çöpe atın...
OYAK' ın iki gün önce yaptığı tüm işlemler, tüm alım/satımlar DEUTSCHE takasına yansımış...
Artık bıyıklı mıdır, badem midir orasını bilemem...
Ama trend yönü konusunda bana verdiği izlenimde pek bir değişiklik olmadı...
Yoncadabeklentim 7.40-7.20
bir halt olacağı yok.
Bende anlamadım ama artık tedavide kullandığımız ilaç hayatımıza girecek dedi sanki hastalara iyi geldi bundan dolayı resmileştireceğiz gibi bir şeyler dedi neyse yarın birgün anlarız iyice bu arada diğer arkadaşlar sormuş bayramda il kısıtlamaları olabilir denildi İstanbul ankara İzmir vakalarda önde bu sebeple bayramda il dışı yasağı birde belirli kalabalık sınırlaması getirilecek yani kurban pazarları kesimi vs sınırlı olacak galiba okul içinde seyir böyle devam ederse açılabilir seyir değişirse uzaktan eğitime devam
Yer İmleri