Sayfa 280/999 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    yok ben değilim ama oradakiler bana denk gelse tüm pozlar nerdeyse kapanırdı.

hepsi yazılıydı karışık fiyatlara piyasa düşerken (başka şeylerle meşguldüm)
    tek tüşla sildim emirlerin hepsini
    tekrar yazmaya fırsatım olmadı meşguliyetten.

adamın mallar bedavaya gitmezdi daha iyi ortalamayla ben alırdım.
    şans işte.
    Üstad senin satmadığına sevindim ben 110 altında iyi ortalamayla long oldum. Senin paraysa iade edeyim diyecektim. Daha satmadım ama.

Nasip değilmiş demek ki?

2. ABD ADR durum

AKBNK'da manupulasyon var gibi.

Şu da olabilir akbank yeni yüksek dolar faizi ile borç almıştı, borç verenler sigorta amacı ile short gidip gelen para ile başka şey alıyor da olabilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Emir ne haddime estağfurullah normalde hergün hisseler den bahsederdin çoğuda tutardı bugün göremeyince merak ettim

o zaman Ekgyo ve tskb yorumu yaparsanız müteşekkir olurum
    Dostum biraz işim var gece derinlemesine analiz yaparım takipte kal esen kal.

4.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Valla bu görüntüyle yüksek açacağı kesin gibi de gördüğümüz gibi bankaların yakasını bırakmazlarsa tekrar lanet ettirmek için basabilirler. Garan 8.20 açsa alıcı gelmezde 8,22 geçilmezse tekrar 8.10 a basmak isterler. Yükselenler yine kardemir emlak petkim ereğli sabancı kozalaklar olur. Tabi sabah dow ekstra coşarsa yeniden yorumlarız
    bakalım yatıp kalkıp göreceğiz cuma bizde istihdam rakamları açıklanıyor sanırım
    kötü gelen enflasyon önemsenmedi de istihdam rakamı nasıl gelecek bakalım?
    İŞSİZLİK .... OLDU dendi mi tepkiye bakalım altlığı da kısa çalışmadan çıkan firma sayıları ile verilmişti sanki

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
     Alıntı Originally Posted by efeselcuk Yazıyı Oku
    Akbank tan garanti ye geçince büyüyü bozdunuz ki bugün yazdınız da gap li uzun uzun gidip yedire yedire düşürüyorlar..
    Mayıs ta 8.03 ten aldığım Garanti 7.7x i gördü 8.10 dan vedalaştım yürüdü sonra viop ta + yazdım.
    O zman da hatırlarsanız en büyük destek oralardaydı yüzde 10 sıçradı. Çok değil 1.5 ay önce.
    Sizi karamsarlığa iten nedir ana destek daha kırılmadı o zaman açığa satış da yoktu swap anlaşması yapacağız bankalar o zaman yürüyecek deniyordu anlatılıyordu hikayeler.
    Ben çok önemsiyorum yorumlarınızı neden Akbank - Garanti bir önceki gibi yüzde 10 ekleyip yürümeyecek tedirginliğiniz oluştu
    Trendleri kırmadıkları için karamsar değilim Dostum. Zaten topiklerinde de grafikleri paylaştım. Haftalık grafikleri de hala kötü değil tut konumunda. Bir hafta içinde artık yukarı patlamak zorundalar. Yoksa aşağı baskı oluşacak. Almanyanın grafiğide bir hafta içinde kırılmayı gösteriyor. Yukarıya koparlarsa bu defa tavana gider çünkü herkesin gözü bankalarda. Alıcının güçlü geldiğini gören herkes gözü kapalı fiyata bakmadan atlar. Trend kırılmadıkça düşüncem silkeleme yapıyorlar. Xbank endeksi 129 bin üstünde kaldıkça olumluyum. Ytd
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

6. BBHT'de CDS leri sordular

5 yıllık 477.12 görünüyor.
    http://www.worldgovernmentbonds.com/...urkey/5-years/

Bankaları satanlar CDS poliçesi yazanlar olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Kartalım10 Yazıyı Oku
    Dostum biraz işim var gece derinlemesine analiz yaparım takipte kal esen kal.
    Zahmet olmasın sakın müsait olduğunda

Merak etmeyin yapacak iş yok hep buralardayız

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ccola devam mı?
    Var mı yakinen takip ettiğiniz hisse.
    Devam dostum 60 lira hedef fiyat daha kopuşu gelmedi kağıdın babalar biraz daha güçlensin tcell ttkom ülker coco cola arçelik emlak 1.92 den dedik müthiş toplanıyor cola dedik 44 ten arçelik dedik 17.80 den 22.50 hedef fiyat ülker 25.70 den dedik petkim müthiş savaş var mal almak için 8.90 dan sonra kopacak bu kadar ara ara yazıyorum takipte kal esen kal.

Sayfa 280/999 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •