Haber beklentili alanlar mal çıkamıyor çünkü kademe yok, derinlik yok, alıcı çekmek için oyun peşindeler
Haber beklentili alanlar mal çıkamıyor çünkü kademe yok, derinlik yok, alıcı çekmek için oyun peşindeler
Birileri, buraya yıllardır eziyet çeken sabırlı ve bir o kadar cefakâr insanlara olmadık eziyeti yapmakta. Bunların alayının a.sına koyacaksın, da gukuk memleketinde bu nasıl yapılır bilemiyorum. Son bir kaç gündür Patronun hesabından satış yapıldığına ilişkin bilgiler vardı geride. Muhtemelen danışıklı bir şeyler var. Muhakkak şikayet edin dostlarım.
İlanı gören benim, bence de araştırılsın birileri mal satıp tabanlıyor sonra alıyor günlerdir bakılsın biz de bilelim.
Daha önce de spk ya şikayet etmiştim işlem yapanları ancak sonuç çıkmadı.
Finans dün aldıklarını satma derdinde, Kısada voleyi vururum hesabı tutmadı, serbest satış yazıyor
Emlak ofisindesin bir kurum veya mahkeme isterse ilan verirsin kimliğini açıklar. Sonra niyeti anlaşılır bu ikircikli işlemleri yapanların... birlik olup şikayet edelim.. bunu yapanlar da şu an burayı okuyor... ben uzun zamandır mal almadım ama alanlara yapılmış bu oyun yollardır bu tahtada ciroyum çevirenlerin son oyunu. Umarım bu son olur bir şekilde ipliğini pazara çıkaralım bunların.. ben Muratlının kimliğine ulaşacağımızı düşünüyorum...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir emlakçı bu değerde bir arsayı tapuyu görmeden, yetki almadan ilana çıkartabilir mi? Yok ben bilmiyordum diyebilir mi?
imar komisyonu toplandimi acaba karar bugun cikarmi yada yarinami kalir bi bilgisi olan var.i
Yer İmleri