Originally Posted by ayhan53 parayı 3 tl den rtabl e yatırmışlarsa 40-50 arasıda satmışlarsa bide kredili oynadılar mı var sen hesap et ellerinde ne kadar para vardır Bu mümkün değil abi Ben bile kaç yıldır borsadayım o hisseyi paragöz diyin ce duymuştum Onların yarısı banka tübraş sanayi gibi kağıtlara girmiştir arada tek tük çıkar
Originally Posted by thebigshort Bu mümkün değil abi Ben bile kaç yıldır borsadayım o hisseyi paragöz diyin ce duymuştum Onların yarısı banka tübraş sanayi gibi kağıtlara girmiştir arada tek tük çıkar mesela dedik yahu
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 mesela dedik yahu Olurda artı kapanış gelirse Feci küfür edeceğim dedim Yani edersem Güneysu abiye banlatma beni bunaldım çünkü 😊
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Originally Posted by thebigshort Olurda artı kapanış gelirse Feci küfür edeceğim dedim Yani edersem Güneysu abiye banlatma beni bunaldım çünkü 😊 o rizede başkası banlar seni
Originally Posted by ayhan53 o rizede başkası banlar seni O yaylada bile burayı takip ediyordur
Bankalari sıfıra kadar satsalarda kurtulsak bu işkenceden. 2 kademe yükselmesine tahammülleri yok hemen çakıyorlar. Alici ürkek satıcı cengaver.2 kademe çıkınca herkes malı bosaltiyor.
Forum Rules
Yer İmleri