“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tcmb: Rezervlerdeki dalgalanma oldukça normal-bloomberg ht
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
BDDK: 7 bankaya toplam 204.651 bin TL idari para cezası uygulanmasına karar verilmiştir.
Son durum :![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
BDDK, bireysel ve ticari müşteriler tarafından iletilen şikayetler üzerine yedi bankaya toplam 204 milyon lira para cezası uygulandığını açıkladı.
Var bir durum çözmüş değiliz,öyleya şikayet edenler kim ve neden ?,şu özel bankaları çökertemedilerya,bu bankalar çöktümü elinize ne geçecek ve sonra sizin haliniz nice olacak !!!,birileri devamlı gündem değiştiriyor kötü gidişatı unutturmak için,acaba balçıklan güneş sıvanırmı ?
Bu işbankasının Allah belasını versin,tam bedavadan hisse toplayacaktım,alt yapı sorunu varmış diye uyarı veriyor,3 ayrı hesap kullanıyorum hepsinde hata veriyor borsa işlemlerimde,yazıklar olsun bunlara,bula,bula bugünü boldular çalışma için![]()
Yer İmleri