Sayfa 393/999 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    daha dun "long poz" kaçınılmaz para dağıtılırken almak lazım" diyordun.. ne değişti diye soruyorum..işlem yapmayan birisisin üstelik.. burada risk yönetimi yapanların görmediği neyi görüyorsun ??
    ben işlem yapmıyorum sen merak ta etmiyorsun şartlanmışsın bana çamur atmaya senin söylemlerin benim için vız gelir tırıs gider geçmiş 10 gönderime bakarsan bana haksızlık ettiğimi anlayacaksın..
    günlük peryotla diğer peryotlar ve üzerinde kullanılan rakamların her biri farklı ama sen hala bozuk plak gibi takılı kalmışsın sarıp sarıp konuşayım diyorsun

topik izleyicilerinden ÖZÜR diliyorum ben susma hakkımı kullanarak bu sebebsiz tartışmayı bitireyim

burada long veya short poz açanlar..veya market neutral poz açanlar.. türlü türlü var.. ama long açan "ya düşerse" veya short açan "ya çıkarsa" diye düşünüyor mutlaka ve önlem almak zorunda hissediyor.. yani kaçınılmaz olarak "çıkacak" veya "düşecek" denilemez..

hele hele "çıkacak hiç kaçarı yok" tarzı ifadeler hiç işlem yapmayanlar tarafından söyleniyorsa iyice garabet bir durum ortaya çıkıyor.. kendisinin hiç bir riski yok ama başkalarını riskli işlemlere sevkediyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Xu030 spot beklentim, 130000 altında kapatması..
    stratejim 130000 altında short girmek. (Hedefli trend beklemem)

Yukarı trendin devamı içinde 135000 üstünde kapatması lazım...
    Yani stratejim şu, 135000 lere yakın yerde short açacağım, kapanış 135 üstünde shortu stoplayacağım.

Eğer yapmaz ise, 130000 civarlarında long açacağım, kapanış 130000 altı olduğu takdir de ise, longları stoplayacağım.. shorta geçeceğim..
    Rakkamlar önemli...
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    Dow günleri gibi oldu 3 bin aşağı 2 bin yukarı. Ama tam teknik çalışıyorlar. Kapanıştan geçen trendde destek tepki ile çubuk grafikteki 115.100 e dokunup geri gelip 21 günlük ortalama 114.500 dü galiba orda nabız yoklamak.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

her yazının altına not olarak "viopta işlem yapmıyorum.. masada param yok" diye not düş ki kaybedecek hiç bir şeyi olmayan bir kişinin kahve muhabbeti olarak kayda geçsin..

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    ben işlem yapmıyorum sen merak ta etmiyorsun şartlanmışsın bana çamur atmaya senin söylemlerin benim için vız gelir tırıs gider geçmiş 10 gönderime bakarsan bana haksızlık ettiğimi anlayacaksın..
    günlük peryotla diğer peryotlar ve üzerinde kullanılan rakamların her biri farklı ama sen hala bozuk plak gibi takılı kalmışsın sarıp sarıp konuşayım diyorsun

topik izleyicilerinden ÖZÜR diliyorum ben susma hakkımı kullanarak bu sebebsiz tartışmayı bitireyim
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    ben 2.30 dan ekgyo aldım şuan 2,10 %10 düşmüş düşmeyen ne endeksmi ?
    Mübarek adam 1.92 den söylediğimizde nerelerdeydin sen panik yapma 2.58 sert gidecek.

7. (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, 18 yaşın altındaki
    gençlerin uçakta veli veya vasi ile beraber seyahat etme zorunluluğunun ortadan kalktığını duyurdu.
    Pegasus da kaldırmış..

8. ortam bozuldugu için yazmıyorum fazla 4 gundur rekor muhtesem ucuyo dıyenler......120.....114 6bın 2 haftada aldıgını 2 gunde verdi....sort boyle bırsey 120 tepeyse 110 aysonu hedef olur.....aylıklarda volatılıte artarsa katlııam olur.....guncel x30 131700 dırenç....vob 132 100 dırenc gecemezsekı gecemeyecek gıbı 130 800 vadelı test edebılır gun so nu ....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 393/999 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •