Sayfa 910/1001 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 7,273 - 7,280 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    borsa izleme ekranından al sat yapsana orası hiç sıkıntı çıkarmıyor
    O da problemli.
    Sabahtan beri işlem yapılamıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,187
     Alıntı Originally Posted by ypartal Yazıyı Oku
    O da problemli.
    Sabahtan beri işlem yapılamıyor.
    İyi bir vurgun vuracaktık bugün,bula,bula bugünü buldular çalışma için,sanırım biraz bilinçli gibi,dün Özel bankalara ceza verilmişti,onun intikamımı alınıyor acaba ?

3. Bir Google çalışanı öldüğünde, eğer evli ise eşleri 10 yıl boyunca şirketten yarım maaş alır ve çocuklarıda 19 yaşına kadar ayda 1.000$ alır.

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,187
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    borsa izleme ekranından al sat yapsana orası hiç sıkıntı çıkarmıyor
    Senin borsaylan işin olmazki nereden biliyorsun ?...Bugün tam vurgun günüydü içine ettiler sistemin,genellikle borsanın batak zamanlarını kollarım çoğu hisse taban çektiği için,bugünkü fırsat kaçtı ne yazıkki,sadece %25 ilaveler yaptım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,717
    son dönemde şirketler covid19 a karşı ürün üretiyor en son şişecam topluluğu haber yolladı V blok teknooljisi diye!Dün de kuşlu sitese gezinirken biri paylaşmış kaplaminin virüslere karşı ambalaj geliştirdiğini ama teyit ettiremedim nasıl öğrenebiliriz gerçeklik payı var mı acaba?
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Senin borsaylan işin olmazki nereden biliyorsun ?...Bugün tam vurgun günüydü içine ettiler sistemin,genellikle borsanın batak zamanlarını kollarım çoğu hisse taban çektiği için,bugünkü fırsat kaçtı ne yazıkki,sadece %25 ilaveler yaptım
    Sn. Refaba, hangi hisselerde fırsat ihtimali görüyorsunuz acaba?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,717
    biri bedelsiz açıklayacak galiba baksanıza
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    sen dediğin anda ekrandan girdim 100.000 lot sahol al dedim paran yetmiyo dedi bıraktım
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 910/1001 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •