Tcd ne getirir bilen varmi
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tahvit faizleri hizli çıkıyor, ayasofya dışında bilmediğimiz bir seylermi var ?
Haydo Dayı'nın Güzel Marmara'sı günü % 1,42 eksi ile kapatmış olup , sağlık mutluluklar esenlikler dilerim...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yurtdışı fonlar artı.
Bu yuzden bir kenarda yurtdışı portföyü de tutmalı.
Aft aes tge arti. Afs hafif eksi. Muhtemelen afv artı kapattı. Afa ve yay da primli olur bu gidişattaMI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben orada nacizane soyle bir senaryo bekliyorum
Aktif rasyosu dezenlemesini takip ettiyseniz. Orada suni bir tahvil talebi oluşturmaya yönelik bir yonlendirme vardı. Ayni zamanda da mevduat ozellile tevdiat icin bankalara resmen kurtajla aldiracaksiniz tehdidi geldi. Neredeyse eksi faiz vereceklerhatta yapi kredi bana doviz getirmeyin tarzında önlemler aldı
Cunku rasyoyu sağlamayan bankaya büyük cezalar öngörülüyor.
Bu surec en cok yabanciya yaradi. Satis firsati olarak degerlendirdiler. Tahvilde yabancı orani tarihin en düşük seviyelerinde olabilir.
Gecen hafta için persmebe açıklanan para istatistilerinde mevduatta bir artıs yoktu. Bu olurken kredi de inanilmaz bir zorlama ve pompalama var.
Rasyoyu saglayan banklar artık tahvil talebi yapmıyor olabilir.
Aslında bu da banka hisselerini baskılayan unsurlardan biri. Bu zoraki duzenlemeler sonucu oldukca fazla menkul kiymet zarari yazabilirler.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar avro sterlin japon yeni isviçre çakısı alacağıma gider yurtdışı fon alırım düşünce yapısı , rasyonellikten uzak bir zihniyetin pırıltıları olarak kişinin aurasında şakır da durur... 337 metre öteden tanırım böyle kişileri. sakıncalı ... dikkatinize ...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri