Sayfa 334/1043 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Hocam bu ereglide önemli gördüğün dirençleri rica ediyorum ve büyük resimde hangi rakamları görüyorsunuz?
    eregli günlük destek 8.54 drenç 8.89 2 sefer denedi muhtemelen kıracak 3 cüde
    haftalık destek 8.29 drenç 8.80
    aylık destek 8.60 drenç 8.97
    hedefler 10.12.üzeri 18.ve 40 civarları sabredene bol kazançlar YTD

2. Sizleri yordum hakkınızı helal ediniz. Teşekkür ediyorum hocam. SIzin üzün evrede çok güzel yerlere gelir dediğiniz hisselerden sizin için birinci sırada hangi hisse yer alır?

3. Hocam Affınıza sığınarak bir soru daha sorayım. Destek ve dirençleri daha çok fibonacci seviyelerine bakıyorum. Yukardan alıyorsam yeşil mumu ,düşüşten de kırmızı mumu esas alınarak bulmaya çalışıyorum.Örneğin
    Ereglide %0.618 fibo seviyesi olan.8. 75 üzeri sağlam destek yaparsa bir sonraki fibo seviyesi 9.28 leri takip ediyorum .Bu yaptığim doğru mu?

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    günaydın iyi tatiller sıkıntı yok arkadaşlar endexs gazı alındı hisselerimizde düzeltmeler oldu umarım panik yapmamışsınızdır
    Ben panik yaptım hocam. Bir kere dediğiniz hisseyi alayım dedim. Sankoda kol kestik.

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Sanko keşke satmasaydınız. Bazen geri çok çabuk toparlıyor.. sabretmek lazımdı..
    Sanko elimde hiç yok ama sürekli takip ediyorum..
    Bir zamanlar bana güzel kazandırmıştı sağolsun...

6.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Hocam Affınıza sığınarak bir soru daha sorayım. Destek ve dirençleri daha çok fibonacci seviyelerine bakıyorum. Yukardan alıyorsam yeşil mumu ,düşüşten de kırmızı mumu esas alınarak bulmaya çalışıyorum.Örneğin
    Ereglide %0.618 fibo seviyesi olan.8. 75 üzeri sağlam destek yaparsa bir sonraki fibo seviyesi 9.28 leri takip ediyorum .Bu yaptığim doğru mu?
    doğru ben kendi geliştirdiğim bir sistem üzerinde çalışıyorum

7.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Ben panik yaptım hocam. Bir kere dediğiniz hisseyi alayım dedim. Sankoda kol kestik.

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    sanko trend desteğinde tutunmuş salmalarına aldanmayı bu hisse orta ve uzun vade cok cok iyi olcak YTD

8. fmızp gözüme takıldı borsaya başladığım ilk hissem bu sene 100 tl rahat devirebilir sonrsı fizana gider şu an elimde yok yavaş yavaş almak istiyorum 2023 hedef fiyatım 600 tl civarları kumbara hisse YTD

Sayfa 334/1043 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •